Om Oss

Manga Clan skapades i syfte med att förse den svenska & nordiska marknaden med en högkvalitativ manga-butik. Tusentals produkter ifrån dina favorita animeserier väntar på dig. Välj och vraka bland merchandise ifrån mangaserier såsom One Piece, Naruto, My Hero Academia, Attack On Titan och mycket mer! Allt ifrån en enkel huvtröja till gedigen rumsdekoration, Manga Clan är specialister inom manga och hos oss finner du det du söker! 

Vårt breda sortiment

Manga Clan har ett enormt utbud, och säljer allt ifrån Inredningsartiklar till nyckelringar med unika motiv. Våra produkter är framtagna av olika leverantörer för att våra kunder skall köpa dem i särklass mest eftersökta manga-artiklarna. 

Butiken arbetar efter att erbjuda den svenska marknaden den allra bästa och populäraste anime-merchandisen tillgängliga på marknaden. Vi samarbetar med leverantörer i Japan, Kina, Tyskland och Storbritannien.

En stor del av vårt sortiment grundar sig på att hitta den perfekta produkten till manga-älskaren. Kundtjänst, innovation, stil, kunskap, tillförlitlighet och hög kvalité är våra ledord! Vi garanterar att skicka din beställning så snabbt som vi bara kan.

Varför Manga Clan?

Gå med i vår klan och ta del av unika erbjudanden och kliv in i mangans universum. Vår webbplats är en samlingsplats för de allra största manga-fanatikerna!

Enkelhet

Enkelhet för oss omfattar en lättnavigerad hemsida, liksom säkra betalningar, snabba leveranser och fantastisk service! Vi vill att alla skall kunna begripa våra produkter med ingående produkttexter samt bilder som ger våra produkter justhet. Returer och reklamationer skall fungera felfritt, då vår service alltid kommer vara vår högsta prioritet! 

Blogg Manga Clan

Upptäck vår blogg där vi skriver om information från alla de stora manga-serierna. Här kan du bland annat läsa om vart du streamar serier, information om nya avsnitt/ filmer, produkttips etc.

Bli en expert redan idag och bläddra bland spännande artiklar som garanterar en gyllene inspiration! 

Trygghet

Vi vill att du som kund ska känna dig trygg med att handla hos oss. Därför erbjuder vi alltid fri frakt på beställningar över 499 SEK samt full returrätt inom 14 dagar från det att du tagit emot varan om du mot förmodan skulle vara missnöjd med din köpupplevelse.

Då det kommer till transport och betalning samarbetar vi endast med ledande och pålitliga samarbetspartners såsom Postnord, Bring, Visa, Mastercard m.m. Detta gäller även i valet av leverantör för respektive produkter. Vi arbetar endast med officiella parter och säkerställer att samtliga produkter i vårt sortiment är äkta.

I de fall vi har realisation, premierar vi våra befintliga kunder genom att erbjuda dessa förtur till våra realisationer. 

På Manga Clan är shopping på nätet inte bara snabbt och tryggt, utan du hittar också fantastiska erbjudanden till ett bra pris som är svåra att hitta hos andra butiker.

Varorna i vår produktlinje är alla noga utvalda för att möta våra kunders smak - med andra ord, vi har exakt vad du letar efter. Har du några frågor kring våra produkter eller är det något som du tycker saknas i sortimentet? Tveka inte på att höra av dig till oss på info@manga-clan.com

 

Manga Clan LTD

Profit Ind Bldg Kwai Chung

Kwai Tsing District

Hong Kong

3039417