Skurkar I Mha

Top 10 Skurkar I My Hero Academia

My Hero Academia har en mängd spännande skurkar. Vissa av dem har episka bakgrundshistorier som är intressanta, medan andra bara är genuint ondskefulla.

Skurkarna i My Hero Academia skiljer sig inte så mycket från svårigheterna och prestationerna från hjältarna i serien, speciellt när det kommer till deras bakgrundshistorier och efterföljande berättelser som utvecklas under mangan och i animeserien.

En superhjältes arbete kan verka enkelt när man har att göra med "lätta" brottslingar. Men det finns tillfällen då en skurks hotnivå bara är för hög. Alla hjältar kan inte vara som All Might i My Hero Academia, vilket gör detta arbete till en svår utmaning.

Oavsett om det handlar om att omedelbart döda mål med en enda beröring eller att utplåna hela städer, är dessa de farligaste skurkarna i serien. Föga överraskande skulle de klassificeras som A-Rank eller till och med S-Rank-hot i My Hero Academia.

10. Goto Imasuji (Muscular)

Muscular My Hero Academia

Denna enorma skurk dök först upp i Forest Training Camp Arc. Han var utan tvekan det största hotet i Vanguard Action Squad, med tanke på hans enorma storlek och styrka.

Muscular kan öka muskelfibrerna i kroppen med sin Pump Up Quirk. Han är så kraftfull att han kan stoppa regelbundna One For All-attacker. Inte ens en 100 % Detroit Smash räckte för Izuku Midoriya (Deku). Han var tvungen att ta till 1 000 000 % Delaware Detroit Smash.

Detta är bland Dekus svåraste strider i My Hero Academia. Trots vinsten lämnades Deku med permanenta ärr.

9. Chizome Akaguro (Stain)

Chizome Akaguro Mha

The Hero Killer har ett högt antal kroppar på sitt samvete i My Hero Academia. Han mördade 17 Pro-hjältar och skadade 24 av dem svårt. Tomura Shigaraki ville till och med att han skulle gå med i League of Villains, även om Stain själv vägrade.

Med en dödlig kombination av snabbhet och skicklighet kan han slåss mot flera kombattanter samtidigt. Under Hero Killer Arc, ingrep han direkt mot Deku, Shoto Todoroki och Tenya Ida. Stain förlorade den här kampen, men bara för att han var numerärt underlägsen.

Den mest mardrömslika aspekten av Hero Killer är hans Quirk. Bloodcurdle låter honom förlama mål när han slickar deras blod, vilket gör dödandet enkelt för honom. Dess totala effektivitet beror på olika slags blodtyper.

Pop Figur Stain

8. Rikiya Yotsubashi (Re-Destro)

Rikiya Yotsubashi Mha

Re-Destro vill leva upp till arvet efter sin far, som tidigare drev Meta Liberation Army. De tycker att alla borde kunna använda sina Quirks som dem själva vill. Men de underminerar deras budskap med en slags terroristtaktik.

Shigaraki var tvungen att väcka sina förmågor bara för att slå Re-Destro i strid. Han är också tillräckligt snabb för att undvika Shigaraki och hans förstörande krafter.

Mhas Databook tyder på att hans fysiska statistik är helt maxad. Men efter att ha tappat benen mot Shigaraki är han något svagare än tidigare.

7. Toya Todoroki (Dabi)

Toya Todoroki Mha

Toya Todoroki är en djupt deprimerad man som inte har mycket att leva för. Han är känd under aliaset Dabi, och hans enda mål är att straffa sin far för hans tidigare handlingar. Han är bland de starkaste kämparna i den ursprungliga League of Villains.

Pro-hjältar måste vara försiktiga när de närmar sig Dabi. Inom några sekunder kan han sluka upp hela området med sina blåfärgade lågor. De brinner mycket varmare än vanliga lågor i My Hero Academia och når temperaturer på över 2 000°C (3 632°F).

6. Kaina Tsutsumi (Lady Nagant)

Skurkar I Mha

Utan tvekan är denna före detta hjälte den bästa krypskytten i Japan. U.A. fakultetsmedlem Snipe anser att inte ens han kan jämföras med henne. Efter att hon flytt Tartarusfängelset, gick hon personligen efter Deku.

När man diskuterar de starkaste kvinnorna i My Hero Academia borde Lady Nagant komma högt upp på den listan. Hon kan lätt snipa Deku under mycket svåra förhållanden, som en t ex från en kilometers avstånd och under regnigt väder.

Det krävdes en Faux 100 Percent: Manchester Smash för att förstöra hennes gevär.

5. Kai Chisaki (Overhaul)

Overhaul My Hero Academia

Chisaki brukade härska över Shie Hassaikai. Hans huvudsakliga mål var att utrota alla Quirks och få Yakuza tillbaka till makten.

Overhaul är en speciell förmåga som kan demontera och återmontera vad som helst, inklusive föremål och människor. En enda beröring kan vara dödlig, så att komma nära honom är ingen lätt bedrift. Chisaki har också förmågan att regenereras i My Hero Academia.

Med hjälp av en liten flicka vid namn Eri kunde Deku besegra Chisaki med One For All: Full Cowl - 100%. Den tidigare Yakuza-chefen är inte längre ett hot efter att League of Villains tog bort hans Quirk-faktorer.

My Hero Academia Halsband

4. Hood 

Skurkar I Mha

Denna High-End Nomu är den stolta skapelsen av Doktor Kyudai. Dess råa styrka och hastighet är långt utöver de flesta karaktärer i den här serien.

Som sett i Pro Hero-arcen, var Endeavour och Hawks tvungna att gå över sina gränser för att besegra Hood. Denna kraftfulla varelse hade flera Quirks, såsom muskelförstärkning och superregenerering. Den är också mycket mer intelligent än den tidigare Nomu.

Endeavour var tvungen att använda Prominence Burn - PLUS ULTRA bara för att ta ner honom.

3. Gigantomachia

Skurkar I Mha

Gigantomachia brukade vara en personlig livvakt för All For One. Bara det säger mycket om hans gigantiska styrka.

Detta kolossala odjur har modifierats med flera olika Quirks, som Endurance och Pain Blocker. Gigantomachia kan slåss mot flera motståndare i flera dagar utan att tröttna. The League of Villains kunde inte göra någonting mot honom under Meta Liberation Army Arc.

Inte en enda person kunde slå honom i en direkt kamp. Under det paranormala befrielsekriget var Pro-hjältarna tvungna att söva Gigantomachia. Även då lyckades han ödelägga en hel stad och tog med sig några hjältar på köpet.

2. Tomura Shigaraki 

Skurkar I Mha

Tomura Shigaraki är huvudskurken i My Hero Academia. Han är också den farligaste med sin Decay, eftersom han kan reducera allt han rör vid, till damm. Med kattliknande reflexer och fantastisk fart kan han överraska vem som helst.

Oavsett om det är Overhaul eller Re-Destro, har varenda skurk gjorts underlägsen till Shigaraki. Han hittar alltid ett sätt att hålla sig på toppen av den kriminella undre världen. My Hero Academia är lika mycket hans historia som Dekus.

Det paranormala befrielsekriget är en stor vändpunkt för denna karaktär. Efter att ha överlevt en serie experiment från doktor Kyudai, så har Shigaraki vida överträffat sin mentor All For One. Han är nu det farligaste hotet i hela världen, än mindre i Japan.

1. All For One 

Antagonister I Mha

All For One är hjärnan i My Hero Academia. Han förlorade bara två gånger i serien, och båda dessa förluster var mot All Might. Quirken One For All skapades specifikt för att hantera All For One.

Kraftfull räcker inte till för beskriva All For One. I flera decennier kunde han stjäla Quirks och ge bort dem. De starkaste behöll han för sig själv. All For One skulle lätt kunna besegra flera hjältar i Hideout Raid, inklusive Best Jeanist.

Den här dockmästaren vet hur man drar i trådar när det väl passar honom. Han försöker för närvarande ta över Shigarakis kropp och smälta samman med honom, vilket skulle skapa den ultimata skurken.

Anime T-Shirt Mha

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: