Fakta Om Hawks Mha

Top 10 Fakta Om Hawks

My Hero Academia är en animeserie som är fylld med fantastiska karaktärer, men Hawks har fångat extra mycket uppmärksamhet.

My Hero Academia utspelar dig i ett universum där 80 % av människorna föds med unika superkrafter kända som quirks. Serien har massor med coola karaktärer med distinkta personligheter, inklusive den populära Pro-hjälten Hawks.

Även om mangaläsare har känt till honom ett bra tag, har anime-fans av serien bara känt honom ett litet tag, och vet kanske därför inte så mycket om honom. Faktum är att det finns massor av saker som, även de som anser sig som stora Mha-fans, inte vet om honom. I denna artikel går vi igenom top 10 Fakta Om Hawks.

Mha Filt Hawks

10. Han Är Stenbock

Mha Hawks Fakta

Hawks föddes den 28 december, vilket innebär att hans astrologiska stjärntecken är stenbock.

Hawks passar inte riktigt in i Stenbockens egenskaper, som t ex att vara seriös och hålla fast vid traditioner. Han är inte alls lika seriös som de andra Pro-hjältarna, och han föredrar att bryta cirkeln och skapa egna traditioner snarare än att följa med i en monoton slinga.

9. Blodgrupp B

My Hero Academia Fakta

Hawks har blodgrupp B. Detta kan tyckas vara onödig information för Horikoshi att ge, men en teori har trätt fram i Japan om att specifika blodgrupper kan vara en indikation på ens karaktärsdrag.

De med blodgrupp B sägs vara kreativa, fritänkande själar som inte är rädda för att säga vad dem tycker och gå sin egna väg. Överraskande nog så stämmer dessa påståenden in på Hawks.

8. Yngsta Pro-Hjälten 

Fakta Om Hawks

Hawks är en av de mest ambitiösa Pro-hjältarna som finns. Han startade sin egna hjältebyrå när han bara var 18 år gammal och samma år gjorde han sitt första framträdande på Pro Hero Billboard Chart. Spola fram till några år senare, och han har då tagit plats nr 2, bara rankad efter Endeavour.

Han har fortfarande en lång väg att gå om han någonsin ska bli nummer 1, men med tanke på hur snabb han är, anser han förmodligen att förstaplatsen bara är en liten språngbräda mot hans slutmål.

7. Högst Rankade Pro-Hjälten Som Ej Är En U.A. Studerande

Fakta Om Hawks

Hawks hade ingen normal uppväxt, men han fick sitt stora genombrott efter att ha använt sina krafter för att förhindra en bilolycka som barn.

Istället för att skicka honom till en skola som U.A., beslutade Hero Public Safety Commission att utbilda honom själv, och det var delvis av denna anledning som Hawks steg till toppen av leden så snabbt efter att ha blivit en Pro Hero.

6. Favoritmåltid

Hawks Mha Fakta

Många av My Hero Academia karaktärerna har sin egna favoriträtt. Todoroki är ett fan av kall Soba, och Deku gillar Katsudon. Men Hawks favoritmåltid kanske är den som flest kan relatera till, eftersom han tydligen föredrar kyckling.

Naturligtvis är detta en referens till hans mer fågelliknande egenskaper, eftersom vissa fåglar, som falkar, är kända för att äta andra fåglar, även om hökar vanligtvis bara äter mindre däggdjur såsom möss eller kaniner.

5. Fan Av Endeavor

Hawks Mha Fakta

Hawks är faktist ett stort fan av Endeavor och har varit det enda sedan barndomen. Detta nämns flera gånger under mangan, och hänvisas visuellt till när han var barn och höll i en Endeavor-figur.

Även om hans önskan av förändring gör att han ibland är lite respektlös mot hjälten nummer 1, håller Hawks helt klart sin pro-hjälte kamrat högt.

4. Röstskådespelare

Hawks Fakta Top 10

Hawks röstskådespelare i My Hero Academias engelska dubb, Zeno Robinson, gör även rösten för en annan karaktär - den dödliga Yakuza Deidoro Sakaki, som arbetade för Shie Hassaikai som en av de åtta kulorna.

Deidoros quirk, Sloshed, får omgivningen att bete sig berusat, snubbla runt och förlora balansen i samhället.

3. Hawks Design

Inspirationen Bakom Hawks

Innan My Hero Academia hade seriens Mangaka Kohei Horikoshi en serie som heter Oumagadoki Zoo, som följer en tonårstjej som bestämmer sig för att ställa upp som volontär på ett zoo på grund av sin kärlek till djur, bara för att inse att djurparken hon har valt är långt ifrån normal.

Flera karaktärer från Oumagadoki Zoo fick antingen en cameo eller fulla roller i My Hero Academia, inklusive Pro-hjältar som Uwabami och Gang Orca. Även om Hawks inte togs direkt ifrån den tidigare serien, var hans design starkt baserad på Takahiros, en havsörn som dyker upp i Oumagadoki Zoo.

2. Hawks Är Seriens Andra Mest Populära Pro-Hjälte

Mha Fakta Hawks

I ungefär varje år håller Weekly Shonen Jump popularitetsundersökningar i både Japan och USA, för att se vilka karaktärer fans älskar mest.

Karaktärer som Bakugo och Midoriya, hamnar ofta i topp, men Hawks hamnade faktiskt högre upp i 2019 års upplaga. Den enda Pro-hjälten som rankades högre än honom var fanfavoriten Endeavor.

1. Bakgrund Baserad På Lionel Messi

Mha Hawks Fakta

För 5-års jubileet av My Hero Academia, släpptes en intervju med serieredaktören Yoritomi på Honyasan bokhandels mobilapp.

Yoritomi avslöjade att idén bakom Hawks bakgrund kom från honom. Efter att han fick lära sig om favoritspelaren Lionel Messis barndom under VM, vidarebefordrade han den informationen till Horikoshi, som använde den för att utveckla Hawks.

Små Mha Figurer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: