Antal Mha Avsnitt

Så Många Avsnitt Har My Hero Academia

My Hero Academia är baserad på mangan skriven av Kohei Horikoshi som utspelar sig i en värld där superhjältar och skurkar hör till vardagen. 

1. Så Många Avsnitt Har My Hero Academia

Berättelsen följer Izuku Midoriya när han går på UA High School, en akademi som tränar och undervisar blivande hjältar. Medan han går i skolan blir han vän med sina medstudenter i klass 1-A som alla försöker bli hjältar. Animen hade premiär 2016 och har nu totalt 113 avsnitt över sina fem säsonger. Regissören för My Hero Academia är Kenji Nagasaki på animationsstudion Bones, teamet bakom animen Fullmetal Alchemist Brotherhood. 

My Hero Academia Säsong 6

2. My Hero Academia Säsong 6

Toho-animation har avslöjat att en sjätte säsong av den populära och kritikerrosade animeserien My Hero Academia är påväg. 

Tillkännagivandet kom efter sista avsnittet i den femte säsongen. I de slutgiltiga ögonblicken av de sista avsnitten varnar en röst för Izuku Midoriya för en kamp mot Paranormal Liberation Front som kommer att bli en "stor incident som kommer att skaka om det övermänskliga samhället".

Läsare av manga vet om att denna tease betyder att den nya säsongen kommer att följa "Paranormal Liberation War Arc" från den ursprungliga mangan. Denna ark är en vändpunkt i serien med följderna av att det fortfarande känns i mangan som ett storskaligt krig som bryter ut mellan världens hjältar och skurkar. I mangan fungerar denna ark också som den sista delen för "Rise of villains"-sagan.

Izuku Midoriya Pop Figur

Tillsammans med en tease i slutet av förra avsnittet laddades en teaser-trailer upp på både Tohos officiella Youtube-kanal och My Hero Academias Twitter-sida, som teasade om striden som kommer i säsong 6.

För närvarande streamar Funimation och Crunchyroll animeserien med engelska undertexter, där den förstnämnda av de två också har en engelsk dubbning.

Säsong 6 av My Hero Academia har ett preliminärt släpp i oktober 2022. 

Se trailern för säsong 6 här nedan:

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: