Mha Karaktärernas Ålder

Så Gamla Är Karaktärerna I My Hero Academia

De flesta av My Hero Academias skådespelare går på U.A. High School, men det finns fortfarande en viss förvirring kring deras respektive åldrar och födelsedagar.

De flesta av My Hero Academias huvudkaraktärer går i gymnasiet, men det finns andra vars ålder inte framgår. Animes konststil kan påverka en karaktärs utseende, vilket gör att de kan verka vara äldre eller yngre än vad de faktiskt är.

Fans kan relatera till dessa karaktärer, oavsett om de är gymnasieelever eller vuxna. När de fortsätter att se animen blir de mer intresserade av att ta reda på mer om deras favoritkaraktärer från My Hero Academia, inklusive deras födelsedagar och andra roliga fakta om dem.

10. Toshinori "All Might" Yagi (49)

Mha Karaktärernas Ålder

Toshinori Yagi är mest känd under sitt hjältenamn "All Might" och är topphjälten i Mha och Dekus största idol. Han är omtyckt och har många års erfarenhet av att vara en Pro-hjälte för att komplettera hans otroliga förmågor. Till skillnad från de andra karaktärerna i My Hero Academia är Toshinori den enda karaktären vars ålder aldrig helt avslöjas. Men fansen vet att hans födelsedag infaller den 10 juni.

Mha-fans har bestämt sig för att beräkna Toshinoris ålder baserat på några av hans livs milstolpar. De baserade också sina fynd på andra karaktärers åldrar. En teori placerar All Might på 49 år för större delen av serien, medan en annan Twitter-teori gissar att han kan vara i sextioårsåldern.

All Might Nyckelring

9. Shota "Eraser Head" Aizawa (30+)

Shota Aizawa Ålder

Shota Aizawa, även känd som "Eraser Head", är en Pro-hjälte och klass 1-A:s hemlärare. Hans ålder är svår att avgöra eftersom han ser äldre och tröttare ut än sina jämnåriga. Shota är faktiskt 30 år när han debuterar för första gången trots sitt tråkiga utseende. Hans födelsedag är den 8 november.

Shota är en taktisk ledare och strikt lärare som tenderar att pressa sina elever till det yttersta. Han är ökänd för att "underkänna" någon han anser ovärdig för U.A. — men det är faktiskt en fasad för att uppmuntra sina elever att ta sig an tillfället.

8. Enji "Endeavor" Todoroki (45+)

Enji Todoroki Ålder

Shoto Todorokis pappa, Enji, gör sitt första framträdande som en arg 45-åring. Han är fast besluten att överglänsa All Might och ta titeln som den bästa hjälten. Enjis födelsedag är den 8 augusti, vilket perfekt passar hans eldiga krafter och personlighet.

Tyvärr har inte Enji den bästa meritlistan. Han har inte varit den bästa pappan till sin yngste son Shoto, och han har hela tiden tvingat på honom sina ambitioner. Enjis brist på empati skapade en klyfta mellan honom och Shoto som kommer att ta lång tid att återställa.

7. Himiko Toga (16+)

Himiko Toga Ålder

Liksom Tomura arbetar Himiko Toga för League of Villains och är en annan primär antagonist. Hon är bara ett år äldre än Class 1-A, vilket gör henne till 16 år gammal. Himiko är alltid glad och optimistisk trots extrema situationer - speciellt jämfört med sin grubblande kollega.

Himiko ses alltid i skoluniform, även i strid. Hon skulle då tillhöra den andra årskullen med tanke på att hon är ett år äldre än Class 1-A, men det är inte bekräftat att hon går i skolan. Hennes födelsedag infaller den 7 augusti.

6. Tomura Shigaraki (20+)

Tomura Shigaraki Ålder

Som ledare för League of Villains är Tomura Shigaraki en av U.A.s huvudfiender. Han har ett starkt hat mot hjältar och vill helt eliminera dem, särskilt All Might.

Tomura agerar mer barnsligt än sina vuxna kollegor, men liksom Shota ser han äldre ut på grund av sitt skrämmande utseende. Han är faktiskt 20 år gammal och hans födelsedag infaller den 4 april.

 Tomura Shigaraki Pop Figur

5. Mirio "Lemillion" Togata (18+)

Mha Karaktärer Ålder

Mirio Togata är en 18-årig senior vid U.A. och hans hjältenamn är Lemillion. Hans stora byggnad gör att han verkar äldre än andra tonåringar. Å andra sidan ser hans klasskamrat Tamaki mycket yngre ut trots att han är i samma ålder.

Tillsammans med Tamaki och klasskamraten Nejire, är Miro en del av U.A:s "Big Three". Trion anses vara den bästa av alla i U.A.:s studentkår och har störst potential att bli Pro-hjältar. Mirio delar också sin födelsedag med Deku (15 juli).

4. Keigo "Hawks" Takami (22+)

Hawks Ålder Mha

Keigo Takami – känd under sitt hjältenamn "Hawks", är den tredje bästa hjälten, nu uppflyttad som tvåa efter All Mights pensionering. Även om han är en Pro-hjälte, är Keigo ungefär hälften så ung som sina föregångare.

För att vara 22 är Keigo både smart och kraftfull. Hans tillbakadragna och till synes ointresserade uppträdande gör alltid folk avskräckta när de träffar honom. Men han dyker alltid upp när det väl nalkas. Hans födelsedag infaller den 28 december.

3. Ochaco "Uravity" Uraraka (15+)

Ocacho Uraraka Ålder

Ochaco Uraraka, känd som "Uravity", är en av Class 1-A:s nyaste elever och My Hero Academias huvudpersoner. Hon är 15 år när serien börjar, och hon kan mycket väl vara den yngsta i sin klass. Hennes födelsedag infaller den 27 december.

Sedan deras första möte har Ochaco varit Dekus största allierade. Hon var den första personen som pratade med Deku under inträdesproven, och hon hjälpte honom att komma på hans hjältenamn. Det har ännu inte bekräftats, men Deku kan vara kär i Ochaco eftersom han alltid är lite förvirrad när han pratar med henne.

2. Katsuki Bakugo (15+)

Katsuki Bakugo Ålder

Katsuki Bakugo är en av My Hero Academias huvudkaraktärer och tillhör det första året på U.A. High School. Liksom sina klasskamrater är Katsuki 15 år och hans födelsedag infaller den 20 april. Han presenteras som Dekus barndomsvän, men han är mer som en översittare. Under hela barndomen och mellanstadiet retade han ständigt Deku för att han inte hade någon Quirk, och hävdade att Deku aldrig skulle bli en Pro-hjälte.

Trots att han vill vara en Pro-hjälte är Katsuki aggressiv, hård och hetsig. Han har intelligensen och kampförmågan som krävs för att stödja sitt självförtroende, men han vägrar att samarbeta med andra. Han högaktar inte någon av sina klasskamrater och har för mycket stolthet för att be om hjälp.

1. Izuku "Deku" Midoriya (15+)

Izuku Midoriya Ålder

Izuku "Deku" Midoriya var 14 år när han först introducerades. Han tillbringade lite tid med att träna under All Might efter att ha ärvt hans Quirk. Deku går på U.A. High School, vilket gör honom till 15 år gammal. Hans födelsedag är samma dag som Mirio Togata: 15 juli.

My Hero Academia berättas ur Dekus perspektiv, när han studerar för att bli en av de bästa hjältarna i U.A.. Han beundrar hjältar och vill själv bli en, även om han debuterade utan en egen Quirk. Fansen är glada över att se hur Deku utvecklas genom hela animen, och hur han lär sig att använda den nya Quirken som han fått tillgång till.

Katsuki Bakugo Tavla

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: