Mha Säsong 6

Allt Du Behöver Veta Om: My Hero Academia Säsong 6

Säsong 5 av My Hero Academia visade sig vara mer splittrat än vanligt, så vad exakt väntar den här animeseriens framtid?

Läs vidare för att ta reda på allt du behöver veta inför My Hero Academia säsong 6.

1. När Släpps My Hero Academia Säsong 6?

My Hero Academia är planerad att återvända med sin sjätte säsong i höst, men tidskriften Weekly Shonen Jump teasade nyligen om ett mer specifikt släppdatum i oktober 2022 på sitt omslag.

Men några få lyckligt lottade fans kommer att få se premiären av säsong 6 tidigare än så tack vare en speciell visning på programmets årliga Hero Fes-evenemang. 

Även om klipp kan dyka upp online, kommer det avsnittet inte att sändas i sin helhet förrän i oktober 2022, och då har vi ännu inte ett specifikt släppdatum.

Mha Säsong 6

2. Rollista För My Hero Academia Säsong 6

My Hero Academia har en helt enorm rollista, även om det är osäkert vem som kommer tillbaka eller vem som kommer att ersättas. 

Så med detta i åtanke, här är de viktigaste japanska och engelska röstskådespelarna som vi antar kommer att komma tillbaka för säsong 6:

Detta är dock bara karaktärerna vi i nuläget känner till, och det finns mer än tillräckligt med möjligheter för Mha-världen att expandera ytterligare. Det är troligt att vi kommer få ännu fler skurkar, elever och lärare.

3. Vad Kommer Säsong 6 Handla Om?

Säsong fem avslutades med en scen av klass 1A som blickade ut över en stad fylld med superskurkar. Som ett resultat vet vi att säsong 6 kommer att fokusera på en stor händelse i deras universum som kallas för det paranormala befrielsekriget. 

Detta resulterar i att skurkar går samman i en superkoalition av ondska när de går i krig med våra hjältar.

Det är också en av de mest efterlängtade och hyllade berättelserna från mangaserien. För dem som vill läsa om det paranormala befrielsekriget så återfinns den i kapitel 253 till 306 i de grafiska novellerna.

Utan att avslöja för mycket så har hjältarna nu tillräckligt med information för att konfrontera Paranormal Liberation Front direkt, tack vare Hawks spaningsarbete.

Men våra hjältar kommer i slutet av denna strid inte att vara desamma som de vi började med vid klimaxen av säsong fem.

4. Trailer

En japansk trailer för säsong 6 har släppts. I trailern finns intressanta ögonblick som involverar Endeavour, Aizawa, Miruko och Hawks.

Nu väntar vi spänt på My Hero Academia säsong 6. 

My Hero Academia Bäddset

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: