Tanjiro Kamado Fakta

Fakta Om Tanjiro Kamado I Demon Slayer

Kimetsu no Yaiba sändes för första gången 2019 och blev en omedelbar hit med bra karaktärer och vacker animation. Tanjiro Kamado har snabbt blivit en fanfavorit, såpass mycket att även skolbarn har prioriterat honom mer än sina egna föräldrar! Om du är ett fan av Demon Slayer bör du definitivt känna till dessa 20 fakta om Tanjiro Kamado.

1. Tanjiro Hatar Att Vara I skuld

I avsnitt 2, när Tanjiro var fast besluten att bli en demondräpare för att skydda Nezuko, ville han ha en korg att bära hennes syster i. Bonden insisterade på att ta den förtvinade korgen gratis, men den gode pojken Tanjiro höll fast vid att betala för den. Han bröt nästan den stackars mannens hand! Han köpte också 2 skålar med udon efter att han förstörde den första skålen när han luktade Muzan.

2. Tanjiro Är Alltid Under Total Koncentrationsandning

Efter att Shinobu Kocho tagit den galna demonjägaretrion under sina vingar, uppmuntrade hon dem att lära sig en ny teknik - Total Concentration Breathing Technique. Det innebär att användaren hela tiden kontrollerar sin andning för att utöka lungkapaciteten, vilket ökar den fysiska förmågan hos en normal människa.

Även om Tanjiro och de andra till en början nästan kände för att dö, lyckades de till slut genomföra träningen framgångsrikt. Och ja, när du väl börjar med den här tekniken finns det inget stopp om du inte vill bli uppäten av Kizukis.

Tanjiro Kamado Demon Slayer

3. Tanjiro Kan Lukta Under Jorden

Den enda egenskapen som har hållit vår pojke vid liv är hans extraordinära luktsinne. Han kan känna av alla människors känslor och avsikter och till och med demoner. Hans skarpa luktsinne hjälper honom också att hitta öppningstråden för att halshugga en demon. Det mest chockerande med denna förmåga är att han kan ta reda på vad som finns under lager och lager av jord också. Så här lyckades han spåra och döda Swamp Demon.

Denna egenskap ses också hos Sakonji Urokodaki, som en gång sa att Tanjiro har en "doft av vänlighet" innan Tanjiro blev en certifierad demonjägare - att han är för svag för att fatta beslut om liv och död.

4. Tanjiro Har En Oförstörbar Panna

Förutom hans skarpa luktsinne är det näst bästa Tanjiro poserar utan tvekan hans superhårda panna. Han använde den vid flera tillfällen för att lugna folk. Till och med så att han gjorde ett nummer på en Hashira! Inte konstigt att fans har förstört sina huvuden för att hitta källan till denna otroliga struktur.

5. Tanjiros Ärr Förändras

Jag undrar hur många av er som märkte det på egen hand, men tack vare internet reser ordet snabbare än någonsin. Från avsnitt 1 där handdemonen slog Tanjiro mot ett träd, ser vi en lapp på vänster sida av hans panna. Anledningen till ärret avslöjas redan i mangan, men från avsnitt 6 av Kimetsu no Yaiba-anime ändras det till en mörkare spiky-lapp - mer som ett ofullständigt mönster.

Denna typ av ärr sprids också på Tanjiros fars panna. Kanske betyder det något, kanske inte (khu khu khu).

Anime Figur Tanjiro Kamado

6. Tanjiro Förstår Fågelspråk

Jag vet inte hur. Det måste vara en annan unik egenskap som Tanjiro har. Det kan vara en förmåga han fick när han bodde i bergen med sin familj eller med Urokodaki. Hans snälla natur, är så snäll att han till och med kan känna empati med djur och fåglar likaså!

7. Tanjiro Är En Breath Of The Sun-Användare

I kampen mot den femte lägre måndemonen Rui av de tolv Kizuki, blev Tanjiro användaren av solandning. Han kom ihåg sin faders dans av eldguden eller Hinokami Kagura i sista minuten, vilket var effektivt som ett trumfkort mot Ruis blod-demonkonst. Från och med då verkar Tanjiro ha två distinkta andningstekniker - vattenandning och solandning.

Det verkar också som om vår pojke är bättre lämpad för det senare, eftersom han framgångsrikt skickade demonens huvud att flyga utan att bryta sitt svärd.

Fakta Om Tanjiro Kamado

8. Tanjiros Blad Blir Rött Och Kombinerar Nezukos Krafter

I striden mot Rui, när Tanjiro låste upp ett nytt andetag: Dance of the Fire God- Waltz, fick han också ett uppsving av Nezuko. Nezuko använde sin Blood Demon Art- Blood Burst som gav Tanjiros svärd ett nytt utseende. Det kolsvarta svärdet blev flammande rött, med enorm hastighet och styrka. Vi kanske hittar mer information om detta under de senare säsongerna.

9. Tanjiro Är Trevlig Mot Sina Fiender

Tanjiro Kamado är känd för sin empatiska natur och ibland tar han denna egenskap för långt. Även om det är trevligt att visa empati mot människor men Tanjiro tvekar ofta och sympatiserar med människoätande demoner också.

Det här vänliga hjärtat hos Tanjiro har fått hans motståndare att se ner på honom och dra full nytta av det. Så, Nezuko till räddningen!

Demon Slayer Tröja Tanjiro Kamado

10. Tanjiro är en gentleman

Det är sällsynt att hitta huvudpersoner med ett tungt känslomässigt bagage men som är så lugn som Tanjiro. Även efter att han förlorat nästan hela sin familj till Muzan, tar han kalkylerade risker för att göra vad han måste göra för att skydda Nezuko och aldrig riskera sitt liv (en kvinna uppskattar det mer än hänsynslösa rörelser). Även om han är rätt dum när det kommer till romantik, misslyckas han aldrig med att uppskatta värdet av en kvinnas skönhet och känsla av behov på ett gentlemannamässigt sätt, till skillnad från Zenitsu. Till exempel när han påminner sig själv om att köpa Nezuko en ny kimono så att hon kan stoltsera med sin skönhet. Dessutom tappar han aldrig sin känsla för artighet även i svåra situationer. Kommer du ihåg reflexövningen mot Kanao?

Om du vill vara en ladies man, var då som Tanjiro Kamado, men undvik att vara lika läskig som Zenitsu!

11. Tanjiro överlistade nästan Giyu

Redan innan han blev en Demon Slayer hade Tanjiro tillräckligt med färdigheter för att överlista Giyu och fly med Nezuko. Han kan ha varit mycket svag som en Hashira då, men han var viljestark, smidig och väldigt smart. Han visste att han aldrig skulle överleva mot Giyu i en kamp, ​​men han gjorde ett bra jobb med att distrahera honom med sin yxa.

I det ögonblicket blev Giyu helt imponerad av Tanjiros skicklighet och gav honom idén att bli en Demon Slayer!

Fakta Om Tanjiro Kamado

12. Tanjiro Är Den Ultimata Storebrodern Och En Fantastisk Vän

Att hantera utbrotten från Inosuke och Zenitsu är ingenting jämfört med att ta hand om 6 syskon. Att dela mat och aldrig ge efter för ilska med människorna du bryr dig om, är ett tecken på en storebror. Ingen kan slå Tanjiro när det kommer till att vara en pålitlig figur. Han skyddar alla som står honom nära, vare sig det är syskon eller vänner. Omständigheterna i hushållet gjorde Tanjiro till husets man, som undanhöll perspektiv, insikt och andra livskunskaper för att kunna hantera vem som helst.

13. Tanjiro Är Känd För Att Visa Empati

Tanjiros gränslösa vänlighet är ett kraftfullt bränsle för hans ilska. Han kanske är arg på demonerna för att de skoningslöst dödade oskyldiga människor, men när det gäller att avsluta livet för samma monster, fortsätter Tanjiro och utmanar demonernas ondska och påminner dem om att erkänna sin mänsklighet.

På så sätt kan många av hans blodtörstiga motståndare finna frid efter att ha korsat vägar med honom, och lösa den olösta hjärtesorgen hos de en gång mänskliga demonerna innan de blir till damm.

14. Tanjiro Har Grova Händer

För en 14-årig pojke har Tanjiro riktigt hårda och grova händer. Efter kampen mot träskdemonen sa Kazumi: "Det var inte händerna av en pojke". Med detta kan vi försäkra oss om hur mycket Tanjiro har tränat för att bekämpa demoner. Tanjiro är en hårt arbetande man från en mycket ung ålder och som äldste son i familjen Kamado hade han ansvar. Åsynen av hans grova händer med ett vänligt förlåtande leende var så hjärtskärande för både Kazumi och oss.

Demon Slayer Fakta

15. Tanjiro Klipper Sitt Eget Hår

Det dröjde länge för Giyu att skära bort den röda hästsvansen Tanjiro hade. Vid någon tidpunkt under sin träning under Urokodaki insåg han att han föredrog det nya utseendet. Det är också svårt att hantera hår och slåss. Så, Tanjiro, självberoende som alltid, ses klippa sitt egna hår.

16. Tanjiro Kan Anpassa Sig Ganska Lätt

Efter att Tanjiro lärt sig sina 10 andningsstilar på kort tid, lär han sig snabbt att använda dem i en given situation. Han upptäcker till och med nya sätt att använda dem i följd, att använda dem som kombinationsattacker. I varje strid lär han sig att använda dem mer och mer och anpassar sig till fler läskiga situationer.

Demon Slayer Nyckelring

17. Tanjiro Har Andra Namn

Visste du att Tanjiro har andra namn? Inte? Kommer du ihåg vad Inosuke kallar Tanjiro? Gonpachiro Kamaboko, Gengoro Shakariki, Tontaro Itadaki, Kanjiro Anago, Tangoro Hamado, Jangoro Amado, Monjiro, Kentaro och Souchiro är de olika namnen som Inosuke kallar vår huvudkaraktär.

18. Muzan Är Rädd För Tanjiro

Om Muzan hade en svaghet, så är det Tanjiro. Muzan är helt klart rädd för honom, snarare vilken demondräpare som helst som bär ett par Hanafuda-örhängen. Anledningen avslöjas fortfarande inte i animen, men han har all anledning att frukta Tanjiro också. Han förstörde hans familj över en natt, med bara hans syster kvar, tränade den stackars pojken för att slå honom. Så om någon faktiskt kan spåra upp och döda Muzan, så kommer det uppenbarligen att vara Tanjiro (Shounen anime trope).

Demon Slayer Fakta

19. Tanjiro Är En Motiverande Svärdsman

Idén med en kamp mellan till synes odödliga demoner och dödliga människor är vad Demon Slayer: Kimetsu no Yaiba är känd för. Och som topping på tårtan har vi Tanjiro Kamado. Även med brutna ben och brutet svärd vet den här pojken hur han ska motivera sig själv och pressa sig själv till att bli omedelbart dödlig bara för att nå sina mål. Det fanns tillfällen då hans chanser att vinna var låga, men genom sitt positiva självprat tog Tanjiro över de mentala hindren och höll ut gång på gång.

20. Tanjiro Är Inte OP

Som vi ser i de flesta Shounen-serier tar överdrivna karaktärer en hög plats i fandoms. Men i Demon Slayer, är Tanjiro inte alls kraftfull och pålitlig i varje kamp mot stora demoner som Kyougai, Rui och andra. Han är ganska uppbackad av antingen sina vänner eller en pelare. Han tränar och tränar som andra Shounen-karaktärer men de tolv Kizukis är inte lätta att hantera själv. Tanjiro är inte alls en OP-karaktär men han har vissa distinkta egenskaper som gör att han rankas högt i Demon Slayer Character-nivån.

Tanjiro Kamado Örhängen

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: