Nyheter Om Demon Slayer Säsong 3

Demon Slayer Säsong 3: Spekulationer & Nyheter

Demon Slayer säsong 3 har nu sin första trailer och en ny look på skurken som kommer att möta Tanjiro, Inouske, Zenitsu och Nezuko i den nya säsongen. Nästa säsong av den efterlängtade animeserien kan också var här under de kommande 12 månaderna.

Så om du vill komma igång och upptäcka vad vi vet hittills om Demon Slayer säsong 3, fortsätt då att läsa vidare. Vi har spekulationer om releasedatum, en blick på vilka mangakapitel säsong 3 kommer att fokusera på, och mycket mer...

1. Spekulationer om släppdatum för Demon Slayer Säsong 3

Inget är officiellt ännu, men vi kan förvänta oss att Demon Slayer säsong 3 kommer att släppas under de kommande 12 månaderna, potentiellt i början på eller i mitten av 2023. Vi hade hoppats att hösten 2022 skulle vara en distinkt möjlighet, men i covid-eran, att få det så känns orealistiskt. Om så är fallet kan en release komma under vinter/vår (januari-april 2023) eller hösten (september-oktober 2023).

Med det sagt är Ufotable vanligtvis mycket konsekvent med sin arbetsproduktion. Demon Slayer debuterade hösten 2019, med Mugen Train-filmen som rullade in i Japan hösten 2020. Demon Slayers Mugen Train började sändas för TV hösten 2021. Trenden för kontinuerliga höstdebuter för Demon Slayer kan brytas, men om någon kan uppnå det omöjliga så är det Ufotable. 

Den nya trailern bjuder på en del, vilket indikerar att produktionen har gått bra, men trots det finns det inget officiellt släppdatum i sikte. Vi kan hoppas på hösten 2022, men 2023 är mycket mer sannolikt vid denna tidpunkt. 

Pop Nyckelring Nezuko

2. Demon Slayer Säsong 3 Handling

Demon Slayer säsong 3 kommer att täcka mangans Swordsmith Village Arc. Vi kommer inte att gå in på spoilers här, men vi tror att det kommer att täcka kapitel 100-127 i mangan. Entertainment District Arc täckte ett liknande intervall från 70-99, så säsong 3 kommer sannolikt bli en säsong på ungefär 12 avsnitt.

Om det inte finns några större avvikelser bör det innebära att Tanjiro beger sig till Swordsmith village för att skaffa ett nytt vapen. Lyckligtvis är byn hem för ett gammalt vapen. Men allt är inte riktigt så enkelt, historien som drar in Love & Mist Hashiras, och kanske en demon eller två. 

Entertainment District tipsade oss också om vilken väg serien troligen kommer ta bortom säsong 3. Tengen är utanför spelplanen, men fortfarande vid liv. Han sa till Iguro att hans troliga Hashira-ersättare borde vara Tanjiro. Därifrån kan Demon Slayers äntligen slå tillbaka mot sitt ursprungliga mål: Muzan Kibutsuji.

3. Demon Slayer Säsong 3 rollista: Nya karaktärer och demoner

Tanjiro (Natsuki Hanae), Zenitsu (Hiro Shimono), Inouske (Yoshitsugu Matsuoka) och Nezuko (Akari Kitou) kommer alla att återvända som en del av Swordsmith Village Arc.

Till dem finns två karaktärer som vi redan har sett i serien: Mist Hashira Muichiro Tokito och Love Hashira Mitsuri Kanoji. Förvänta dig också att fler Hashiras kommer att dyka upp i framtida säsonger, liksom medlemmar av de tolv övre månarana/Tolv Kibuki. One Upper Moon, Doma, förväntas dyka upp i Demon Slayer säsong 3.

Demon Slayer Säsong 3

 

Haruo Sotozaki kommer regissera säsong 3.

4. Trailer för säsong 3

Den första trailern för Demon Slayer säsong 3 kom nyligen ut. Tyvärr fungerar det mest som en sammanfattning av vad som redan hänt.

Det finns dock några ljusglimtar. Love & Mist Hashira syns separat, medan ett nytt svärd (senare viftat av Tanjiro) håller på att tillverkas i Swordsmith Village. Se trailern här nedan:

5. Var Du Kan Se Demon Slayer

Demon Slayer finns nu att se på Crunchyroll. Vi förväntar oss att Demon Slayer säsong 3 kommer att finnas tillgänglig på denna plattform. Du kan även se Demon Slayer på Netflix.

Anime Ring Demon Slayer

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: