Top 10 One Piece Varor

Top 10 One Piece Merch

Som en av Shōnen Jumps "Big Three", är One Piece kungen av Shōnen Manga och den förtjänar med rätta denna titel eftersom den står sig såpass högt bland hundratals actioninriktade och äventyrsfyllda serier.

Om du tittar på sociala medier, kan du inte låta bli att känna igen Monkey D. Luffy.

Luffy kan vara den där stråhatts-pojken som kan verka lite för dum för många läsare och tittare i början av serien. Men när du lär känna honom, så kommer du veta att allt han vill är att söka upp den berömda One Piece-skatten och bli piraternas konung!

Som ett långt fan av serien är det alltid en ära att se One Piece explodera i mainstream-media igen eftersom serien nyligen nådde sitt 1 000:e kapitel för några månader sedan. Med det sagt, låt oss presentera de 10 bästa One Piece produkterna vi erbjuder här på Manga Clan!

10. One Piece Stickers

Anime Klistermärken One Piece

Älskar du klistermärken? Älskar du att dekorera dina dagböcker, bärbara datorer, resväskor eller till och med vattenflaskor med dem? Om du älskar anime och klistermärken, varför inte köpa dessa One Piece-klistermärken? De kommer levererade i ett 100-pack, så det är ändå värt affären om det är såpass många, eller hur?

Från Luffy till Zoro, till Sanji till Nami, det finns alla möjliga mönster du kan välja så att du personligen kan dekorera dina föremål! Så vad väntar du på? Lägg vantarna på dessa vattentäta klistermärken medan de ännu finns tillgängliga!

9. One Piece Halsband

One Piece Halsband

Om det är något vi älskar med One Piece så är det hur bra deras cosplay-kostymtillbehör är!

Ta till exempel detta One Piece halsbad. Det är inte bara flashigt, utan det ger bäraren ett retro hiphopelement, speciellt med den coola Wanted Postern av Luffy. Det är så perfekt det kan bli!

Oavsett om du presenterar detta som en födelsedags- eller examenspresent, kommer halsbandet att uppskattas av alla One Piece-fans! Ett riktigt härligt hänge helt enkelt!

8. Vinsmoke Sanji Figurin 

Figurin One Piece Sanji

Vi vet alla hur Sanji (den tredje sonen till Royal Vinsmoke) slåss — genom sina ben! Se bara hur denna figurin framställer Sanji. Sanji kommer uppenbarligen inte att slåss med sina armar, utan med sina kraftfulla ben!

Och vi alla vet varför. Det är för att han skyddar sina älskade händer så att han kan laga läckra måltider medan han är ute till sjöss!

Det är därför "Black Leg" Sanji är en sådan tillgång för besättningen. Han kan inte bara slåss, han kan också mata många av Luffys besättning med sina utsökta rätter!

Denna detaljerade One Piece figurin kommer gå hem hos alla fans av Sanji och One Piece!

7. One Piece Airpods Fodral

Airpods Skal One Piece

Kan du inte få nog av dina Airpods när du lyssnar på animemusik? Varför inte säkra dessa dyrbara Airpods med detta söta fodral?

Du kommer inte att vara rädd för att förlora eller skada dina Airpods om One Piece är där och vaktar dem åt dig!

Dessutom kommer Airpods fodralet med en nyckelring, så att du enkelt kan hålla koll på dina dyrbara Airpods!

6. One Piece Ace Filt

One Piece Filt

Vill du ha mer av Ace? Då har vi produkten för dig! Denna varma filt har den heta och eldiga Portgas D. Ace! Det är en fluffig, mjuk och skonsam fleecefilt som förhindrar att små luddbollar bildas på ytan.

Bäst av allt är att detta slitstarka material håller dina lakan rena från kväll till morgon! Dessutom garanterar dess passande storlek att du håller dig varm från topp till tå!

5. Monkey D. Luffy Figurin

Anime Figur One Piece Luffy

Som huvudkaraktär i denna långa serie är det förståeligt varför och hur Luffy skaffade så många rivaliserande piratbesättningar i första hand: Världsregeringen satte en 1,50 miljarder Berry-premie på hans huvud! Det är därför fiender kommer från höger och vänster och jagar Luffy i över 1 000 kapitel!

Vare sig det är död eller levande, så är Luffy en efterlyst brottsling. Eftersom regeringen inte kan lägga 100 % av sina logistiska och mänskliga resurser på att jaga en man, förlitar dem sig på många av Luffys rivaliserande piratbesättningar för att fånga den eftersökte mannen. Det är därför han måste fly varje gång han tror att han är tillfångatagen.

Och för att visa upp sin iver till att fly, förbereder den här figurinen just för dessa uppgifter!

4. One Piece T-Shirt

One Piece T-Shirt

Kan du inte få nog av Luffy? Tja, här är en t-shirt i 100 % bomull för att påminna dig om honom och som kommer förgylla din dag!

Ibland är det bästa valet att vara enkel. Denna T-shirt är enkel och fångar perfekt One Piece-andan. T-shirten finns i olika färger att välja mellan. T-shirten finns i storlekarna XS-3XL.

3. One Piece Armband

Läderarmband One Piece

Jolly Roger är representativ för en identitet hos en piratbesättning. Stråhattpiraterna är huvudpersonerna i vår serie. Dessutom har stråhattarnas symbol fått stor betydelse i de senaste händelserna. Den bärs av Luffy och representerar en anda av frihet och äventyr. Samma anda tas nu upp av detta armband. 

Många människor skulle inte vilja bära stråhattar i dessa årstider. Men armband är det nya modet. Den är av högsta kvalitet och använder ett metallspänne för att passa alla handleder. Även om någon inte är ett One Piece-fan kommer de att gilla det här föremålet.

2. Trafalgar Law Hoodie

Anime Hoodie One Piece Trafalgar Law

Trafalgar Law är en pirat som tillhör den värsta generationen. Han har också en av de mest potenta djävulsfrukterna, Ope Ope no Mi. Det sena tillägget till Shichibukai har varit avgörande för att hjälpa våra hjältar. Hans seriösa personlighet är också attraktiv för många läsare.

Huvtröjan fångar perfekt dessa delar av Law. Runt midjan och vänster arm sitter hans Jolly Roger. Huvtröjans innerfoder är vit. Det är en elegant och bekväm hoodie. Huvtröjan finns i 9 olika storlekar, så det finns en passform tillgänglig för alla.  

1. Funko Pop One Piece Chopper

Pop Figur One Piece Chopper

Det skulle vara dumt av oss att inte nämna Choppers Funko Pop på denna lista. Om ett One Piece-fan inte har denna Funko-pop är hans samling ofullständig. Choppers Funko Pop syftar till att visa upp hans söthet.

Tony-Tony Chopper är doktorn för stråhattpiraterna, och han var en ren som åt djävulsfrukten Hito Hito no Mi. Denna figur med sina exakta ytbehandlingar fångar Choppers aura perfekt. Även om det höga priset kan få en del att tveka, är det ett måste för inbitna One Piece-fans!

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: