Pop Figurer One Piece

Top 10 Funko Pop One Piece

Är du redo att åka på en kryssning tillsammans med One Piece-besättningen? One Piece har ett enormt antal karaktärer. Hitta den perfekta "One Piece" Funko Popen i denna guide. Pop figurer är perfekta för att dekorera ditt skrivbord, hylla eller spelstation.

Om du letar efter en klassisk figurin med seriens huvudperson, kolla in Funko Pops One Piece Luffy, som perfekt fångar den roliga, äventyrliga essensen av den blivande kungen av piraterna.

Dessutom har One Piece otaliga typer av varor eftertraktade av fans världen över. Du kan snabbt fylla ett hus med massor av One Piece-merch. Allt från kläder, hushållsartiklar, inredning och, vår favorit – leksaker.

Så om du har en förkärlek för One Piece-varor eller är sugen på att bygga en One Piece-helgedom kommer du garanterat att uppskatta den här Top 10 Funko Pop One Piece-guiden.

10. Funko Pop One Piece Usopp 

Pop Figur Usopp

Varje shounen-anime har en hackkyckling i gruppen. Det är Krillin i Dragon Ball och Usopp i One Piece. Han kompenserar för att vara den svagaste stråhatten eftersom han ger den tekniska kunskapen som är avgörande för att driva berättelsen framåt. Han får också de andra besättningsmedlemmarna att se mycket starkare ut i jämförelse. 

Funko skulpterade den faktiska formen på Usopps långa och spetsiga näsa från animen eftersom denna pop inte har den typiska lilla triangelnäsan. Den här figuren är redo att anfalla eftersom Usopps pålitliga slangbella dras tillbaka. Pop figuren är baserad på den 19-åriga versionen av Usopp i animen eftersom den har definierade magmuskler som den yngre Usopp inte har. Pop figuren gör ett bra jobb med formen på Usopp, eftersom den efterliknar den lockiga konsistensen av hans hår i animen.

9. Funko Pop One Piece Luffy

Luffy Funko Pop

Som ledare för Stråhattpiraterna finns det inget bättre sätt att visa din kärlek till franchisen än med denna Monkey D. Luffy Funko Pop! Denna pop figur kommer i ett skyddande samlarfodral och kan enkelt förvaras eller visas upp. Den är baserad på Luffys design efter tidshoppet och är enkel men ändå visuellt tilltalande. Vem som helst kommer att känna igen din kärlek till One Piece med denna ikoniska funko pop.

8. Funko Pop One Piece Chopper

Chopper Pop Figur

Unik pop figur som gestaltar Tony Tony Chopper. Förutom att vara en härlig blandning av människa och ren, är Chopper den enda icke-mänskliga karaktären i Stråhattpiraterna och är även deras läkare.

Den flockade texturen kompletterar Choppers design eftersom han är lurvig i både mangan och animen. Funko Pops chibifierade stil efterliknar Choppers söta utseende i 3D, eftersom det är närmast identiskt hur Chopper ser ut i animen. Förutom de knubbiga armarna och benen, har denna pop figur Choppers korrekta kroppsproportioner från animen. Denna version har också hans outfit från Return to Sabaody-arcen.

7. Funko Pop One Piece Franky 

Franky Pop Figur

Det finns alla möjliga teorier om mangakas inspiration för Franky, som Ace Ventura och den berömda röstskådespelaren Kazuki Yao. Oavsett sitt ursprung är Franky en av karaktärerna som gör One Piece till vad det är. Det absurda i hans upptåg och knasiga attackrörelser kan bara existera inom serien.

Den här figuren fångar Frankys arroganta atmosfär i serien, eftersom den bär hans vanligtvis fräcka uttryck. Pop figuren har en fint skulpterad mun. Sättet den är gjutet på ger det lite djup, vilket framhäver Frankys pärlvita tänder. Denna chibi-version av Franky har sin uppgraderade kropp, som han skryter med att ha "romantisk maskulinitet" till Nico Robin i avsnitt 519. Den här pop figuren har klädseln som Franky bär när han träffar Stråhattpiraterna igen efter att ha modifierat sin kropp under de två åren de var ifrån varandra.

6. Funko Pop One Piece Brook

Pop Figur Brook

One Piece är vanligtvis over the top. Men karaktären som lever upp till animens överdrivna bilder är Brook, med sina djärva och snygga gestaltningar. Till och med som ett lik, vaggar killen fortfarande sin afro och festar som om det inte finns någon morgondag. Han agerar alltid som 70-talets danskungar och artister som inte kan leva utan fjädriga halsdukar eller glittrande kostymer. Denna funko pop är den version som matchar hans garderob i animen mest. Den här figuren är baserad på Soul King Brooks utseende när han spelar Bone to be Wild under sin världsturné och inkluderar hans green shark-gitarr. Pop figuren har även utmärkt färg och är helt i harmoni med hans personlighet som musiker.

5. Funko Pop One Piece Roronoa Zoro 

Zoro Pop Figur

Som den första officiella rekryteringen i Stråhattpiraterna har Zoro bevittnat en betydande del av Luffys resa. Som ett resultat har han blivit ett vanligt förkommande namn på seriens mest populära karaktärslista och en Funko Pop som du måste äga om du gillar One Piece. Vi är imponerade av hur Funko Pop avbildade ärret på Zoros öga. Märket är inte bara målat på utan är en del av formen, vilket skapar en realistisk bild och djup av en keloid. Skulpturen för denna pop figur är exakt och på punkt. Du kan till och med se de individuella detaljerna som t ex örhängen, svärd och klämmorna på fållen på Zoros yukata. Denna version av Zoro är baserad på hans nya utseende i animens Fish-man Saga eftersom hans kläder avviker lite från mangans design.

4. Funko Pop One Piece Trafalgar Law

Law Pop Figur

Law dyker bara upp då och då i serien, men på grund av hans tårdrypande historia och kunskaper är han den femte mest populära karaktären i One Piece. Han förtjänade positionen med rätta eftersom han är en grym pirat och har egenskaper som en huvudperson. Law använder alltid sin Katana i animen, så den här versionen som detaljerat visar upp hans Katana är mer relevant för hans karaktär än andra versioner. Den här figuren har ett snyggare bockskägg än Usopps pop figur.

3. Funko Pop One Piece Luffytaro

Luffy Pop Figur

Här är Luffy klädd i Luffytaro-kostymen: en ikonisk röd kimono med blå detaljer och ett brett gult skärp. På hans fötter sitter ett par träsandaler med röda remmar. Wano-berättelsen i One Piece är en av seriens mest populära: den sägs efterlikna Hercules prövningar, och det enda sättet Luffy kan gå framåt och möta Kaido igen är om han avslutar alla sina prövningar. Liksom Hercules var Luffy tvungen att döda monster i denna arc och visa sig själv värdig att möta Kaido igen. Naturligtvis förväntar vi oss att han gör inget mindre än ett fantastiskt jobb, med tanke på att han är en av de mäktigaste svärdsmännen från Stråhattpiraterna! Visa upp Luffytaro vid ett arbetsbord eller bordshylla för daglig inspiration.

2. Funko Pop One Piece Ace

Ace Pop Figur

Det har nästan gått 12 år sedan Aces död, men han rankas fortfarande som en av de mest populära karaktärerna i One Piece. Många avgudade honom för hans robusta charm och magnetiska personlighet som imponerade både på vänner och fiender. Så denna Funko Pop föreställande Ace, i sin bästa ålder och med sina ikoniska lågor, är ett utmärkt sätt för fans att minnas honom. Whitebeard-emblemet och ASCE-tatueringarna på denna figurs rygg och vänstra arm är ordentligt tillverkade och har inga färgfläckar. Denna pop figur har även Aces flammbara krafter som han fick från djävulsfrukten Mera Mera no Mi. Figuren kopierar alla detaljer från Aces animeversion, som bältet med ett A-spänne, dolk och armband. Denna figurs kropp är lojal mot Aces ursprungliga karaktärsdesign eftersom den har muskulösa armar och vältonad mage. Pop figuren fullkomligt förkroppsligar Aces smeknamn, "Fire Fist Ace"

1. Funko Pop One Piece Luffy Gear Four

Pop Figur Luffy

Straw Hat Luffy är mest känd för sin magra byggnad och äventyrsfulla tankesätt. Ändå är hans mest spektakulära framträdande som Funko Pop den här versionen av honom med fjärde växelns Boundman. Med en så stor kropp och skrämmande aura kan de andra två Luffy-varianterna naturligtvis inte jämföras med krafterna av djävulsfrukten Zoan i action. Basen och rökeffekterna är sammankopplade och bildar ett flytande och intressant stödstativ för Luffy. Illustrationerna och färgerna på denna pop figurs skjorta och bröst är tydliga och exakta. Den framträdande designen gör det lätt att se att denna pop figur är från Dressrosa-arcen eftersom Luffy byter kläder flera gånger i serien. Med denna Funko Pop får du en chibi-replika av Luffys framträdande i avsnitt 726, när han avslöjade sin Boundman-form för första gången. Finishen på denna figur matchar färgschemat i Luffys design, eftersom hans växel-form har en metallisk glans i animen.

 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: