One Piece Avsnitt Antal

Så Många Avsnitt Har One Piece

One Piece är både en av de mest populära Shonen-mangan genom tiderna samt en av de mest långvariga. Med tanke på dess enorma längd skulle gemene man lätt känna sig skrämd för att hoppa in i animen, som nu omfattar hundratals avsnitt. 

One Piece har just nu ett 25-års jubileum och idag tar vi upp hur många avsnitt av One Piece det finns just nu.

1. Så Många Avsnitt Har One Piece

Från och med idag, om du räknar ihop de senast sända avsnitten, är One Piece på avsnitt 1021. Hela 1021 avsnitt av One Piece-animen är officiellt ute. Dessutom är serien för närvarande inne på sin 20:e säsong som började med avsnitt 892 i juli 2019. 

One Piece Avsnitt Antal

1021 är inte ens det sista avsnittet. One Piece visar inga tecken på att avta eftersom avsnitt 1022 kommer att släppas den 19:e juni med avsnitt 1023 som släpps den 3:e juli. Det bör dock noteras att dessa är japanska preliminära sändningsdatum. I skrivande stund har den dubbade versionen av One Piece - tillgänglig på Funimation - bara nått avsnitt 782, vilket är ett stort gap.

25-års jubileet är heller inte ett firande för en färdig manga. Mangan pågår än idag. Volym 102 släpptes i Japan så sent som i april. 

2. Möjligt Slut För One Piece?

Det ser dock inte ut som att One Piece är över inom den närmaste framtiden eftersom författaren Eiichiro Oda sa i en intervju att han inte hade förväntat sig att One Piece skulle hålla på såpass länge, utan att han planerar att avsluta varje del av berättelsen grundligt och att inte lämna några obesvarade frågor.

Detta skulle uppenbarligen ta lång tid eftersom författaren inte har bråttom att avsluta berättelsen. Fansen är lika exalterade över att vänta på slutet och tålmodiga på samma gång eftersom det fanns frågetecken kring Eiichiro Odas hälsa. Oda sa att han var minst oroad över hur slutet blir eftersom han vet att det alltid kommer att vara intressant men han har själv uttryckt oro över sin egna hälsa, eftersom han vill se igenom berättelsen hela vägen till slutet. 

Fans tror att serien kommer fortsätta i ytterligare 10-15 år och många andra tycker annorlunda då varje serie måste sluta förr eller senare. Detta är givetvis en fruktansvärd tanke för alla One Piece fans.

Pop Figur One Piece 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: