Akatsuki Medlemmar Fakta

Top 15 Medlemmar I Akatsuki

Det har funnits många grupper av onda människor i Naruto. The Seven Deadly Swordsmen, Kara, Taka, The Sound Five... men ingen är lika ikonisk som Akatsuki. Det har förekommit olika upplagor av Akatsuki med olika motiv, men deras övertygelser är vanligtvis väldigt lika varandra.

Den första ordningen av Akatsuki grundades av Yahiko för att skydda Village Hidden in the Rain. Den andra ordern gjordes av Nagato för att fortsätta Madaras plan att uppfylla profetian skriven på Uchiha-stenen, och Obitos tredje beställning av Akatsuki var en fortsättning på Nagatos. Den fjärde ordningen av Akatsuki gjordes av Shin Uchiha, och den hade som syfte att bara hålla Akatsuki i rörelse. Låt oss ta en titt på gruppens mäktigaste medlemmar. Den här listan kommer bara att inkludera Akatsuki-medlemmar som de var i Akatsuki, inte nödvändigtvis när de var i deras prime.

Tröja Naruto Akatsuki

15. Juzo Biwa

Top 15 Medlemmar I Akatsuki

Vi börjar denna rankning med en Akatsuki-medlem som endast syns i animeserien. Juzo Biwa kom ursprungligen från Village Hidden In The Mist, och han hyser ett intensivt hat mot sitt tidigare hem.

Trots det hatet har han en hög aktning i sitt hem som en av de sju ninja-svärdsmännen i dimman. Hans framsteg med svärd gör honom till en legend redan innan han går ihop med Akatsuki och blir Itachi Uchihas partner.

Juzos kunskaper gjorde honom till en potentiell kandidat för posten som chef för sin by innan han lämnade den. Det är därför passande att han mister livet inför byns nuvarande chef under ett uppdrag för Akatsuki.

14. Hidan

Hidan Fakta Akatsuki

Fans minns Hidan på grund av den känslomässiga roll han spelar i Shikamaru Naras berättelse. Denna medlem av Akatsuki är funktionellt odödlig tack vare sina otroligt komplicerade gåvor.

Han behöver inte vara den bästa fightern i en match, han måste bara spela ut de andra, och det gjorde han väldigt länge.

Det krävs mycket planering och uppfinningsrika tekniker för att Shikamaru ska få slut på Hidans skräckvälde, och även då begraver han honom bara.

Det är alltid möjligt att Hidan, eller någon annan som har lärt sig av just hans stil, kommer att dyka upp igen.

13. Deidara

Deidara Akatsuki Fakta

Deidara är ganska annorlunda, även för att vara en shinobi i Naruto-universumet. Han har munnar på händerna och en mycket explosiv skicklighet.

Han är inte bara otroligt smygande och kan använda lera som ett explosivt vapen, utan Deidara kan ta sig an några av de starkaste karaktärerna som fans ser i programmet (vid tillfället).

Han kan ta sig an både Gaara och Sasuke på egen hand när de båda lär sig några av sina bästa färdigheter. Det är imponerande eftersom inte många andra shinobi kan framgångsrikt ta sig an dem ensamma. Till och med Naruto, som växte upp till att bli otroligt kraftfull, föredrar istället att prata med dem.

12. Konan

Akatsuki Medlemmar Fakta

Konan är en av endast två Akatsuki-medlemmar som överlevt den första versionen av gruppen.

Hon rankas också otroligt högt i organisationen, även om medlemmarna gärna tror att de alla är lika i sina sysselsättningar. Hon är trots allt Pains rådgivare och högra hand.

Hennes förmåga att kanalisera sitt chakra genom papper, och till och med förvandla sin kropp till pappersbitar, är otroligt unik för serien. Hennes fiender kan ha missbedömt henne, men hon är definitivt en av de starkaste medlemmarna i Akatsuki.

11. Kabuto Yakushi 

Akatsuki Members

Man kan undra om Kabuto någonsin varit en officiell medlem i Akatsuki. Men medan han arbetade under Orochimaru, infiltrerade han deras led, och därmed är han med på listan.

Kabuto lärde sig alla sina farligaste tekniker från Orochimaru.

Även om han bara når höjden av sin makt efter sin tid i Akatsuki, visar han sig vara otroligt kompetent mot shinobis som borde kunna göra slut på honom.

Han är en överlevare, och han lyckas alltid få tag på vilken kraftfull teknik som helst för att komma ut levande.

10. Sasori 

Naruto Akatsuki

Sasori är en dockmästare som var både dockmakare och lönnmördare innan han gick med i Akatsuki.

Hans mest imponerande attentat var mordet på den tredje kazekagen, som han sedan förvandlade till en kraftfull marionett, kapabel att bära järnspån.

Han har förvandlat många människor till dockor genom åren, inklusive sig själv och sina egna föräldrar.

Sedan han förvandlades till en docka när han var ung, har han utseendet som en ung pojke.

Eftersom han har utökat sina chakra-kontrollparametrar utöver de för en vanlig ninja, kan han använda hundra dockor på en gång istället för bara en för varje finger.

Alla hans vapen är infunderade med gift, och han är känd för att kunna attackera med miljontals mikroskopiska projektiler av järnspån på en gång.

9. Itachi Uchiha

Itachi Uchiha Akatsuki

Itachi är Sasuke Uchihas äldre bror, och han mördade hela sin klan (förutom sin bror) redan långt innan han gick med i Akatsuki.

Han var medlem i Anbu som lönnmördare tillsammans med en annan Uchiha-medlem vid namn Shisui, som dödades av Danzo.

Danzo gav order om att förinta Uchiha-klanen, och det var Itachi som utförde denna handling.

Itachi besitter några av Akatsukis mest formidabla ögon-jutsu, som kan använda Tsukiyomi, vilket i sin tur kan skapa en värld av genjutsu där han kan kontrollera all materia, rum och tid, och till och med skapa oändliga kopior av sig själv.

Han kan använda Susanoo-tekniken, där han kan försegla människor med den, och han kan själv kontrollera ödet genom att använda Izanagi och Izanami.

8. Pain

Nagato Akatsuki Fakta

Pain är det animerade liket av Yahiko, grundaren av den ursprungliga Akatsuki. Han är Akatsukis andra ordningsledare, även om han faktiskt är fjärrstyrd av Nagato Uzumaki.

Pain har en projektion av Nagatos Rinnegan som han ärvde från Madara, vilket ger honom tillgång till en mängd olika förmågor.

Han kan kontrollera tyngdkraften med Shinra Tensei och Chibaku Tensei, och han kan använda Six Paths, som gör att han kan tillkalla kraftfulla allierade, tillkalla dödens Gud, rycka folks själar, göra deras kroppar cybernetiska och flera andra tekniker.

Han kan också återuppliva människor som han nyligen har dödat.

Anime Poster Naruto Pain

7. Kakuzu 

Fakta Om Akatsuki Medlemmar

Kakuzu gick med i Akatsuki i hopp om att öka sin förmögenhet, och han är känd för att vara en av de girigaste människorna i shinobi-världen.

Han är känd för att ha eliminerat flera Jinchuriki, inklusive Fuu och Yugito, och dödat hela byar utan Hidans hjälp.

Kakuzu lyckades göra sig själv odödlig genom att sluta avtal med demoner som släppte in dem i hans kropp och skaffade fem hjärtan, som var och en avbildas på hans kropp som masker och som använder olika chakra-naturer.

Han är såpass motståndskraftig att inte ens Matatabi och Kakashi kan skada honom under normala omständigheter.

6. Kisame

Kisame Hoshigaki

Kisame är en man med haj-liknande egenskaper, efter att ha tränats av en av de sju svärdsmännen, den tidigare utövaren av Samehada.

Efter att hans herre begick självmord tog han kontrollen över svärdet. Han tämjde detta svärd och lärde sig att smälta samman med det efter behag, vilket gav honom full kontroll efter sammanslagningen.

Kisame är känd som den "svanslösa Bijuu", han är känd för att ha både chakra-reserverna och kraften hos en Bijuu.

Han slåss genom att ständigt tömma sina motståndares chakra under strid, och han slogs mot Killer B.

Under sitt andra möte med Killer B lyckades han tömma det mesta av sitt chakra och återvända till Akatsuki med information.

5. Zetsu

Zetsu Naruto Fakta

Zetsu är utan tvekan en av de smartaste karaktärerna i hela Naruto.

Eftersom han var en av Kaguyas "söner", planerade han för årtusenden att återvända. Han skrev till och med profetiorna på Uchiha-stenen, för att utlösa händelserna som fick Madara att förmedla sina önskningar till Nagato så att han kunde skapa den andra Akatsukis ordning.

Svagare Zetsu-kloner skapade en större massa, som kunde täcka mycket mark och döda många människor.

Black Zetsu kan hålla fast vid mäktiga människor, så mycket att Madara besegrades en gång för alla, eftersom Zetsu höll fast vid honom och överraskade honom med ett knockout-slag.

4. Orochimaru

Starkaste Akatsuki Medlemmarna

Orochimaru har funnits överallt i shinobi-världen, och han kan vara den mest skickliga ninjan i jutsu sedan Hagoromo.

Om han gick med i Akatsuki, var det för att studera jutsu som används av Akatsuki-medlemmarna. Hans slutmål är att bli verkligt odödlig och bemästra varje möjlig jutsu under solen.

En av de mest formidabla aspekterna av Orochimaru är att det är svårt att permanent slå ner honom.

Många genjutsu-användare har framgångsrikt slagit Orochimaru med sina tekniker, men Orochimaru kommer alltid tillbaka.

Orochimaru beseglades av Itachi, men återigen återvände han.

Orochimaru kan också använda Edo Tensei-tekniken för att kalla på Hashirama, Tobirama och Minato för att slåss mot potentiella motståndare. 

Han har också tillgång till ett eget universum som han har skapat i sitt sinne som han använder för att ta över andra människors kroppar.

3. Obito Uchiha

Obito Uchiha Akatsuki

Obito är grundaren av den tredje orden av Akatsuki, efter att ha varit en lärjunge till Minato, den fjärde Hokagen.

Även om han antogs ha dött för många år sedan som barn, observerade han i hemlighet Kakashi under sina uppdrag och hjälpte honom i tider av nöd utan att bli upptäckt.

Han var slutligen orsaken till Minatos död.

Obito besitter ännu större genjutsu än Kotoamatsukami, och kan hålla Yagura under hans kontroll i många år utan att Ao märker det, trots att han omedelbart märkte av användningen av Kotoamatsukami.

Obito ärvde senare Rinnegan som tidigare använts av Nagato och bemästrade den utan större problem. 

2. Madara Uchiha

Madara Akatsuki Fakta

Madara var den första anmärkningsvärda personen som Zetsu var involverad i sin plan för att ta tillbaka Kaguya, och han har stått vid hans sida under hela denna plan.

Madara kan också använda Tsukiyomi, Izanagi och Izanami, och med sin Rinnegan kan han utföra alla förmågor som Nagato och Obito var kapabla till.

Han använder det också för att uppnå Limbo, vilket gör att han kan slåss från andra tillvaro-planer.

Madara fortsatte att utveckla sin Susanoo och fulländade den tills han blev såpass bra att han kunde förstöra allt i världen.

Han besegrade Five Kage under det fjärde stora ninjakriget, även när han höll sig tillbaka.

Han blir så småningom Juubis Jinchuriki, och får en kraft som sägs vara nära Hagoromos, som praktiskt taget är Gud av Shinobi och som skapade månen.

1. Shin Uchiha

Shin Uchiha Akatsuki

Shin Uchiha var ett experiment skapat av Orochimaru under händelserna i Boruto-mangan.

Han hämtade inspiration från Danzo och genomsyrade en enda konstgjord livsform med så många Sharingan som han kunde hitta.

Shin väckte så småningom sin Sharingan helt och klonade sedan sig själv upprepade gånger tills han återskapade hela Uchiha-klanen.

Shin var ett hot mot Naruto och Sasuke. Vid den här tiden är till och med Naruto och Sasuke kända för att på egen hand kunna besegra alla i shinobivärlden, och Shin Uchiha anses också vara ett hot mot hela världen.

Naruto och Sasuke konfronterade också Momoshiki strax efter, som skapade ett parallellt universum med sin egen kraft, och som var oerhört fruktad av Kaguya.

Bara genom sin statistik överträffar Shin resten av medlemmarna i Akatsuki.

Baseball Keps Akatsuki 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: