Par I Naruto

Top 10 Par I Naruto

Med tanke på den stora mängd karaktärer som introduceras i Naruto är det inte konstigt att några av dem faller för varandra. Faktum är att det finns gott om par i serien.

Tittarna är dock inte så stora fans av vissa relationer, medan de är extremt stödjande av ett fåtal par. 

Här nedan listar vi vår personliga top 10 lista med par i Naruto:

10. Sasuke & Sakura

Kärlekspar I Naruto

Naruto-fans är ganska delade när det kommer till detta par. Även om de kanske har gift sig och fått ett barn tillsammans, fanns det en tidpunkt då Sasuke nästan lyckades döda Sakura.

Faktum är att han försökte döda henne två gånger. Med tanke på en sådan livsförändrande händelse kan det vara lite konstigt för fans att se dem ha ett förhållande.

9. Hashirama Senju & Mito Uzumaki

Kärlekspar I Naruto

Detta var ett annat förhållande som inte utforskades så väl. Mito var en extremt stark varelse och kämpade tillsammans med Hashirama under krigen. I slutet av striden förseglade hon den nio-svansade demonräven i sin egen kropp, vilket gjorde hon till den första Uzumaki någonsin att bli den nio-svansade Jinchuriki.

För att engagera sig i något av en såpass stor omfattning, måste de ha litat mycket på varandra, vilket kan vara en indikation på hur mycket de älskade och respekterade varandra.

8. Fugako & Mikoto Uchiha

Kärlekspar I Naruto

Vid en tidpunkt var Mikoto förmodligen en ninja på jonin-nivå. Vi ser inte mycket interaktion med dem två eftersom de mördades under Uchiha-klanmassakern. 

Det var bara genom Itachis tillbakablickar som vi fick en glimt av deras förhållande. De verkar inte ha många konflikter och uppfostrade två extremt starka shinobis.

Figuriner Naruto Billigt

7. Shikaku & Yoshino Nara

Shikaku Och Yoshino

De är ett av få föräldrapar som har fått hyfsat mycket skärmtid. Medan Shikaku och Yoshino hade sina konflikter, älskade de varandra mycket.

De kunde lägga sina meningsskiljaktigheter åt sidan och komma till en gemensam grund. Det slutade dock med att Shikaku dog i det fjärde stora ninjakriget.

6. Kaguya & Kejsaren Tenji

Par I Naruto

Dessa två var älskare i Naruto-serien. Tenji älskade Kaguya så mycket att han antog en lag som säger att de som skadar medborgare i Land of That skulle dömas till döden. Den senare kidnappades nästan av en minister från Land of That och dödade otaliga soldater.

Därför beordrade Tenji hennes avrättning. Hon åt frukten av gudaträdet och kastade en oändlig tsukuyomi för att avsluta krigen. Tenji blev fångad i Genjutsu och var inte medveten om att hon var gravid med hans söner.

5. Ino & Sai

Naruto Kärlekspar

Ino och Sai var lite av en överraskning eftersom de bara hade subtila nickningar genom hela serien. Deras förhållande började först i Naruto Shippuden när Ino räddade Sai från Gengos Genjutsu.

Sai tog Inos efternamn och de gifte sig. De fick också ett barn som hette Inojin, och även han delade Sais passion för konst.

4. Asuma & Kurenai

Top 10 Naruto-Par

Asuma dog mycket tidigt i Naruto-serien, vilket är anledningen till att vi inte såg deras förhållande utvecklas till sin fulla omfattning. Det var dock ganska tydligt att de två var förälskade under de tidigare avsnitten.

De fick ett barn trots att de inte var gifta, och Kurenai gav sin dotter Asumas efternamn.

3. Naruto & Hinata

Naruto Hinata Par

Fans är lite delade över det här paret då Naruto inte riktigt älskade Hinata under en längre period. Han var kär i Sakura medan Hinata var kär i honom.

Nejis död fick deras förhållande att utvecklas, vilket är något som inte är direkt uppskattat bland fans. Men de verkar i alla fall älska varandra.

2. Shikamaru & Temari

Par I Naruto

Shikamaru och Temari är ett annat favoritpar bland fans. Shikamaru kan vara en av de smartaste av alla shinobis, och han må vara rådgivare för Hokage, men ingenting kan rädda honom från Temaris vrede.

Samtidigt som hon verkligen älskar honom, ingav hon rädsla i Shikamaru och deras son.

1. Minato & Kushina

Par I Naruto

Minato och Kushina är ett av dem mest populära paren i Naruto. Även om serien inte riktigt tog sig tid att utforska deras förhållande, var de få ögonblick som visades, väldigt vackra.

De älskade verkligen sitt barn. De dog när de skyddade honom och hoppades att han en dag skulle bli en stor shinobi, vilket han blev.

Anime Stickers Naruto

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: