Naruto Pop Figurer

Top 10 Funko Pop Naruto

Vilka är de bästa Pop Figurerna man kan samla på? Här gör vi en djupdykning in i vilka Naruto pop figurer som är sällsynta och i hög efterfrågan.

Naruto säljer över 250 miljoner exemplar globalt och är fortfarande en av de mest sedda animeserierna. Den här japanska mangaserien berättar historien om en ung ninja, Naruto Uzumaki. Av ren tro och beslutsamhet reste han sig för att bli Hokage i sin stad.

Låt oss göra en snabb sammanfattning. Animeserien Naruto är den fjärde mest sålda mangaserien i historien. Naruto är Viz Medias bästsäljande mangaserie. Den har också dykt upp flera gånger på New York Times bestsellerlista samt USA Today. Dess efterfrågan gick genom taken.

Så är du i ett dilemma och vill hitta vilka som är de bästa Naruto Funko Pop att utöka din samling med? Ingen fara, vi är här för att hjälpa dig.

Kolla in vår lista med Top 10 Funko Pop Naruto:

10. Funko Pop Naruto Kaguya

Kaguya Pop Figur

Ganska sällsynt men värt sökandet, Kaguya Ōtsutsuki är en Naruto Funko Pop du måste ha. Hon besitter en potent blandning av både Sharingan och Rinnegan.

9. Funko Pop Naruto Pain

Pain Pop Figur

Av de många skurkarna i den japanska animeserien Naruto, sticker Pain ut ganska bra. Han är ledare för Akatsuki och Amegakure. Han har Rinnegans mytiska krafter och tror sig därför vara en gud. Strålande är han i alla fall i Funko Pop-versionen av sig själv, då han lyser vackert i mörkret.

8. Funko Pop Naruto Six Path Sage

Naruto Pop Figur

Är du orubblig, uthållig och har en stark tro? Då har du chansen att få den gudomliga förvandlingen från Hagoromo Ōtsutsuki. Six Path Naruto Funko Pop, speglar perfekt denna mystiska kraft som förbättrar ens förmågor. Tummen upp om du redan har denna i din samling.

7. Funko Pop Naruto Madara

Pop Figur Madara

Madara Uchiha är kanske favoritskurken för dem allra flesta i Naruto. Han var chef för klanen Uchiha och reinkarnerade som Indra Ōtsutsuki. Alla Naruto Shippuden-fans behöver denna funko pop i sin samling!

6. Funko Pop Naruto Itachi 

Itachi Pop Figur

Vilket bättre sätt att berika din Naruto funko pop-samling än att ha den explosiva hjälten Itachi från Uchiha-klanen? Här gör Itachi ett framträdande i en lyxutgåva. Försök inte ens att utmana honom! Han håller ihärdigt sin Kunai, redo att släppa loss sin Sharingan Dojutsu.

5. Funko Pop Naruto Sage Mode

Pop Figur Naruto

Hur kan du vara ett Naruto-fan utan att ha denna pop figur som visar upp Naruto i Sage Mode? Naruto Uzumaki är den djärva unga ninjan som vågade bli Hokage och mästarninja i sitt samhälle. Vinylversionen av honom gör naturligtvis ingen besviken.

4. Funko Pop Naruto Kakashi Anbu

Pop Figur Kakashi

Kommer du ihåg den mystiske läraren i Team 7? Ja! Det är han! Här är Kakashi avbildad som en pop figur! Han är klädd i sin ANBU-klädsel och hundmask. Som grädden på moset så visas även hans Mangekyou Sharingan-öga.

3. Funko Pop Naruto Minato Namikaze 

Minato Pop Figur

En Naruto Funko Pop som du måste äga är en med Minato Namikaze. Naruto Uzumakis far är mest känd för att ha fulländat Tobiramas Flying Thunder God-Jutsu. Den här hjälten finns nu som en fantastisk pop figur. Han står kungligt i sin Rasengan-spiral-chakra-sfär tillsammans med sin Kunai. Det är en relativt ny Naruto funko pop som kommer göra alla glada.

2. Funko Pop Naruto Sakura

Sakura Pop Figur

Denna Sakura-figur är utan tvekan ännu en pop från Naruto Shippuden-serien som vi bara älskar. Detaljerna är på dess starka sida och återigen bidrar det dämpade färgschemat till att identiskt avbilda den här fantastiska Naruto-karaktären.

1. Funko Pop Naruto Jiraiya 

Pop Figur Jiraiya

Om du vill komplettera den legendariska Sannin-trion kan du göra det med den här roliga pop figuren av Jiraiya, ståendes på baksidan av hans padda. Dubbelfiguren är full av detaljer, och karaktären Jiraiya har några riktigt fina funktioner jämfört med seriens verkliga karaktär.

 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: