Streama Attack On Titan

Var Du Kan Se Attack On Titan

Attack On Titan är en av de mest populära animeserierna med miljontals fans världen över. Den sista säsongen av Attack On Titan sänds just nu, och hypen för denna anime är något utöver det vanliga! Alla fans av seinen, shounen, och psykologiska genrer borde ge det en chans. 

Nedan har vi sammanställt en lista över de bästa ställena du kan se Attack On Titan.  

1. Attack On Titan Handling

Berättelsen om Attack On Titan utspelar sig i ett alternativt universum där själlösa varelser som kallas för titaner existerar. Dessa hänsynslösa titaner älskar att äta människors kött. Dessa varelser är extremt kraftfulla, och de har skickat mänskligheten till utrotningens rand. De återstående människorna lever innanför kolossala väggar för att skydda sig från titanerna.

Vi får följa historien om en ung pojke som heter Eren, vars ultimata dröm är att gå utanför murarna och upptäcka den stora och fantastiska världen. En dag lyckas titanerna på något sätt slå sönder porten till en av väggarna som skyddar människorna. Titanerna börjar snabbt attackera oskyldiga människor, och erens mamma blir uppäten av en titan framför hans ögon. Unge Eren svär att han kommer att utrota alla titaner i hela världen.

Attack On Titan Tröja

2. Var Du Kan Se Attack On Titan

Du kan titta på Attack On Titan via streamingtjänster såsom: Netflix, Crunchyroll, Hulu.

3. Netflix

Vem känner inte till Netflix? Netflix är för närvarande en av de mest populära streamingtjänsterna i hela världen. Precis som Hulu kan du se alla typer av drama, anime och filmer på Netflix. Listan på licensierade animeserier på Netflix är inte riktigt lika stor som på Crunchyroll, men den innehåller fortfarande fler titlar jämfört med Hulu. Alla säsonger av Attack On Titan är tillgängliga på Netflix på engelska och japanska.

Du kan välja mellan tre olika abonnemangsplaner och du kommer att debiteras månadsvis. Efter att du registrerat dig för första gången kommer Netflix inte debitera dig något under den hela första månaden. 

Pris: 99-179 kr per månad.

Attack On Titan är ej tillgängligt i Sverige, och för att komma runt det kan du helt enkelt fejka ett lands IP-adress med hjälp av en VPN för att komma åt animebiblioteket. För närvarande är Attack On Titan tillgängligt i Kanada, om du väljer att gå denna väg.

Attack On Titan Figurin

Hur du ser Attack On Titan på Netflix via VPN:

  1. Köp (eller starta en gratis provperiod) ett VPN. NordVPN fungerar för detta ändamål.
  2. I inställningarna väljer du Kanada som din plats.
  3. Starta igång din VPN och vänta på att den ska göra sitt jobb.
  4. När du väl är ansluten, navigera till Netflix (webbläsare eller app).
  5. Sök efter Attack On Titan i Netflix sökfält och animen bör dyka upp.

Obs! Om ditt Netflix-bibliotek inte uppdateras för det land du valde i ditt VPN, kan du behöva rensa Netflix-cachen först och sedan försöka igen.

För att göra detta på mobil, gå till inställningar > appar > Netflix > rensa cache. För att göra detta på PC måste du rensa cacheminnet i din webbläsare.

4. Crunchyroll

Crunchyroll är förmodligen den bästa plattformen för alla fans som föredrar att titta på den japanska orginalversionen med engelska undertexter. Det bästa med den här plattformen är att du också kan se din favoritanime helt gratis. Du kommer dock behöva ta dig igenom annonser. Alla avsnitt av olika anime- och dramaserier laddas upp till plattformen bara en timme efter att de sänts i Japan. Tyvärr har den här plattformen inte någon engelsk-dubbad anime.

Pris: 7,99-14,99 USD per månad.

5. Hulu

Hulu kan du se alla typer av anime, drama och serier från hela världen. Men listan över tillgängliga animeserier på plattformen är inte riktigt så enorm. Lyckligtvis är alla säsonger av Attack On Titan tillgängliga på plattformen på både engelska och japanska. 

Det finns olika betalplaner tillgängliga på plattformen, och efter att du registrerat dig kommer den första månaden vara helt gratis.

Pris: 5,99-54,99 USD per månad. 

Anime Sängkläder Aot

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: