Annie Leonhart Aot

Vad Hände Med Annie I Attack On Titan?

Senast vi såg Annie Leonhart var när hon befann sig i Titan-kristallisation efter att ha blivit besegrad av Eren Yeager. Hon är fortfarande en framstående karaktär genom att hon fortfarande dyker upp i flashbacks, och Armin visades besöka henne regelbundet i säsong 4. Nu när Eren har ogjort sin Titans härdning i säsong fyra, har tittare undrat vad som hände med Annie i Attack on Titan?

1. Annies Bakgrund

Mangan följer en grupp tränade soldater som skyddar människor från de onda titanerna bortom muren. Annie är en kvinna som har förmågan att förvandla sig till en titan efter behag. Annie genomförde 104:e träningskåren med enkelhet och var också medlem i militärpolis-brigaden.

Hennes far lärde henne att vara en mäktig kämpe som utmärkte sig i strid innan hon hedrades i 4:e rangen. Hennes utmanande barndom och färdigheter gjorde henne känslomässigt bortkopplad från omgivningen.

Annie Leonhart Aot

Annie, tillsammans med Bertholdt och Reiner, tränades under hela sitt liv för att döda människorna innanför murarna men gjorde allt i sin makt för att inte väcka misstankar inom militären. Detta fick dem att döda titaner också, ibland på grund av skyldighet och ibland skuld.

2. Vad Hände Med Annie I Attack On Titan?

Annie Leonhart är äntligen fri från sin kristallisering och är nu tillbaka för att hjälpa mänskligheten i Attack on Titans senaste säsong. Efter att ha flytt från sitt fångläger, stöter hon på Hitch Dreyse, och de bestämmer sig för att hjälpa varandra tack vare sin tidigare vänskap. Förutom Armin, besökte Hitch ofta henne och pratade med henne under hennes härdnings-tillstånd.

I avsnitt 82 av Attack on Titan avslöjar Annie att hon hade lyssnat på Armin och Hitchs alla samtal och hur de hindrade henne från att vara ensam. Hon förblev vid sitt medvetande hela tiden och hade en allmän förståelse för händelserna under tidigare säsonger, tack vare deras samtal.

Female Titan Aot

Den kvinnliga titanens tid i kristallerna motiverade henne att reflektera över sin uppväxt och tidigare handlingar. Hon anförtror Hitch att en utlänning med Eldian-blod hade hittat henne när hon var barn och tränat henne att bli en tuff soldat. När hon väl ger sig av för att åka till Paradis för att initiera sitt uppdrag att hitta den grundade titanen, ångrar mannen som uppfostrat henne sina handlingar och vädjar till henne att komma hem igen.

Annies sista uppdrag är att återvända till Marley för att vara med sin far precis som hon lovade. Men hon kan bara göra det genom att stoppa Eren från att döda alla där inne genom att slå sig ihop med sina tidigare fiender och allierade. Den nybildade gruppen sågs senast i slutet av säsong fyra (del ett) på väg för att hjälpa Marleyans i kampen. Du kan se fram emot den fortsatt intensiva kampen när del tre släpps 2023.

Nu när du vet vad som hände med Annie i Attack on Titan kan du förvänta dig hennes återkomst i den kommande releasen.

Funko Pop Attack On Titan

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: