Karaktärer I Aot

Top 10 Karaktärer I Attack On Titan

Attack On Titan är en serie full med karaktärer, med några av dem som uppnått ikonstatus. I denna artikel följer en top 10 lista över alla karaktärer i Attack On Titan, enligt Ranker.

Attack on Titan är en fantastisk anime, från dess vackra animation till häpnadsväckande actionsekvenser. En av de mest anmärkningsvärda aspekterna som särskiljer den här serien från andra, är dess karaktärer. Från säsong 1 till första halvan av säsong 4 har programmet lyckats introducera människor som är underhållande att titta på och som ger tittarna en känslomässig koppling.

Nu vill fans veta vilken Attack On Titan-karaktär som är bäst, så vi har tagit oss till Ranker för att avgöra resultatet. De övervägde karaktärer som den evigt hungriga men ändå modiga Sasha Braus och den nyfikna drömmaren Armin Arlert.

Oavsett deras personlighetsdrag, så tilltalar dessa karaktärer fansen på grund av deras lockande berättelser och fantastiska karaktärsutveckling, som definierar det Attack On Titan handlar om.

Anime Figur Eren Yeager

10. Historia Reiss

Historia Reiss Aot

Historia var en mindre karaktär när hon först introducerades i animen. Hon beskrivs bäst som blyg men ändå snäll mot sina kamrater, men hon har en djup hemlighet som snabbt förändrar allt. Efter att det avslöjas att hon är murarnas sanna monark så växer en ledare fram. En kvinna som en gång var osäker på sin plats bland sina vänner, är nu en drottning redo att ta sig an vad som helst.

Det finns lite av Historia i oss alla. En person som längtar efter att bli stor men hålls tillbaka på grund av sin osäkerhet. Hon hade också en smärtsam uppväxt, men det som är så fantastiskt med henne är att trots all den smärtan använder hon det som styrka och blir som ett resultat, en orädd ledare. Historia sticker ut bland sina kamrater eftersom hon är underdogen när hon först introduceras och blir en av de karaktärerna som förändras mest under seriens gång.

9. Connie Springer

Connie Springer Aot

Bland sina kamrater är Coonie den mest utåtriktade och är också skämtaren i gruppen. Han kan också ibland vara lite för ofokuserad. Detta förändras dock efter att Connie får reda på att hans mamma förvandlades till en titan. Sedan dess har han blivit mer våghalsig och ivrig att slå ner de krafter som motsätter sig hans grupp.

Connie är en cheerleader för gruppen, och även om han är dum ibland, så är han i slutändan alltid redo. Det som också gör den här karaktären så intressant är att han inte är nämnvärt speciell. Han är inte kungen av murarna, han är inte en titan som är avsedd att rädda världen, han är bara Connie, ett barn som vill skapa fred i landet. Det är därför fans älskar den här karaktären, han är relaterbar och har en simpel bakgrund om varför han är den person han är idag.

8. Jean Kirstein

Top 10 Aot Karaktärer

Jean introduceras först som en arrogant karaktär som bara bryr sig om sig själv. Det förändras helt efter Marcos död och tittarna börjar långsamt se en förändring hos Jean. En gång en man som bara ville ta den enkla vägen ut, är Jean nu en ledare som är redo att hjälpa sina kamrater på alla sätt han kan.

Marco sa det bäst, det är på grund av Jeans brister som han kan förstå andra och leda dem med empati. Det är som om Jean ser lite av sig själv bland sina kamrater och kan förstå vad de går igenom, och samtidigt hjälpa dem att övervinna de hindren.

7. Armin Arlert

Armin Arlert Aot

Även om Armin först introducerades som någon med dålig självkänsla, blir han en av de viktigaste personerna och den hans vänner vänder sig till när de är i en dålig situation, som en av de mest intelligenta karaktärerna i serien. Han är också lojal och optimistisk vilket ibland kan hjälpa honom, men också skada honom i det långa loppet.

Det finns många anledningar till varför Armin är en av de bästa Attack On Titan-karaktärerna. Mest anmärkningsvärt får han reda på att Annie är Female Titan, och offrar sig själv flera gånger om för att rädda sina vänner. Hans kamrater må ha dessa egenskaper också, men det som gör Armin så fantastisk är det faktum att han inte är lika stark som hans kamrater, utan använder istället sin hjärna och hjärta för att bli en hjälte på sitt egna vis.

6. Sasha Braus

Sasha Braus Aot

Sasha kommer som en överraskning för många eftersom det på utsidan verkar som att allt hon bryr sig om är mat, men när problem uppkommer gör hon allt som krävs för att skydda sina nära och kära.

Det är ingen hemlighet att Attack On Titan är en mörk serie, och med en serie som är såpass seriös måste det finnas någon typ av komisk lättnad. Sasha är den där komiska lättnaden som den här serien behöver. Det som gör hennes karaktär ännu bättre är att animen jämnar ut henne genom att ge henne seriösa ögonblick, framför allt när hennes liv tas i början av säsong 4 efter en chockerande och hjärtskärande händelseutveckling.

5. Erwin Smith

Karaktärer I Aot

Erwin stjäl rampluset flera gånger om i serien, och det är på grund av hans tapperhet och ledarskap. Han är den som är ansvarig för att rekrytera Levi och har räddat många av sina kamrater, inklusive Eren, från att bli tillfångatagna av Reiner och Bertholdt. Hans tapperhet är dock också hans undergång. Ett utmärkt exempel är när han offrade sig själv och sina soldater i hopp om att döda Beast Titan, vilket personifierade den arketypiska starka kaptenen inom honom.

Det som gör Erwin till en sympatisk karaktär är att även om han besitter makt och auktoritet, så behandlar han sina kamrater som sin familj. De vet att de kan vända sig till honom när de är i fara. Erwin ger fansen något av en lättnad och hopp när de ser honom på skärmen, eftersom de vet att vilket val han än gör så kommer att det att vara det bästa för hans kamrater.

4. Eren Yeager

Karaktärer I Aot

Seriens huvudperson. Eren Yeager är hetlevrad, men har också mycket passion i sig. Han är fast besluten att hämnas döden för sin mamma och hans vänner som har mött sin död på grund av titanerna. När han upptäcker sin nyfunna titan-förmåga, börjar han sakta men säkert bli en ledare som hans kamrater kan vända sig till.

Eren är definitionen av att inte ge upp förrän målet är uppnått, vilket är varför han är såpass omtyckt. Eren Yeager går igenom många svåra stunder under hela sitt liv, och dessa ögonblick är typiska mänskliga känslor som många går igenom, inklusive att förlora sin mamma och vilja hämnas hennes död, samt lära sig om hans nyfunna krafter och göra allt i sin makt för att stoppa titanerna. Men hans agerande i säsong 4 har fått tittarna att ifrågasätta var hans karaktärsutveckling kommer att sluta.

3. Mikasa Ackerman

Karaktärer I Aot

En av de mer mystiska karaktärerna i serien, Mikasa är en fullfjädrad krigare med några av de bästa actionscenerna. Hennes främsta mål i livet är att skydda Eren, och hennes lojalitet är såpass stark mot Eren att hon till och med skulle kunna offra sig själv, om hon till följd, visste att han skulle vara säker.

Mikasa kan ibland vara lite kall, men det är för att hon bär på sorg. Ett bra exempel är hennes bakgrund. Hennes föräldrar dödas framför henne och hon görs ständigt narr av som barn på grund av hur hon ser ut. Dessa exempel humaniserar Mikasa eftersom många människor kan relatera till att förlora en älskad, eller bli behandlad annorlunda för hur de ser ut.

2. Hange Zoë

Karaktärer Attack On Titan

Hange är känd för hennes intelligens och kunskap. Som ledare är hon en kraft att räkna med och en stor mentor för Eren och gänget. Hange är också orädd. Hon var till exempel en av få personer som trodde på att Eren kunde vara en del av Survey Corps. Hon förstod att han kunde vara nyckeln till att stoppa titanerna en gång för alla.

Det som gör Hange så uppskattad är att hon är väldigt dedikerad. Om hon tror på någon kommer hon inte att sluta tro på dem. Utan denna orädda ledare skulle Eren och resten av gänget att vara dömda att misslyckas. Hon hjälper människor att bättre förstå titanerna genom att riskera sitt liv och experimentera med dem, plus att hon hjälper Eren att försöka lista ut sina krafter.

1. Levi Ackerman

Levi Ackerman Aot

Levi är lugn och väldigt begåvad i strid. Han tar ner Female Titan med lätthet såväl som många andra av sina fiender. Bara dessa egenskaper är anledningen till att Levi är väl respekterad av både Eren och resten av gruppen. Han har också goda instinkter och vet när han ska ge sig ut i strid och när han ska dra sig tillbaka.

Levi var inte alltid lika stark som han är nu. Han hade en tragisk bakgrund som barn där han var på väg att dö, men inte nog med det, han såg sin mamma dö. Alla dessa svårigheter han mötte gjorde honom till den person han är idag. Han utvecklades från ett barn med en traumatiserande uppväxt till att bli en välförtjänt hjälte, och det är därför fans respekterar honom.

Attack On Titan Merchandise

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: