Attack On Titan Merchandise

Top 10 Attack On Titan Merch

Ingen kan förneka den nuvarande populariteten för Attack On Titan. Den älskade mangan nådde hundratals fans när dess historia togs in i animens värld. Även om de nuvarande åsikterna om franchisen kan vara delade, har hypen för animens sista säsong ännu inte lagt sig. Om du läser den här artikeln är chansen stor att du är så exalterad inför den nya säsongen att du knappt kan vänta. För fans av den här serien har vi sammanställt en lista över de 10 bästa Attack On Titan-varorna du kan äga!

Den här listan kommer att täcka många föremål, från figurer till kläder. Dessutom finns alla dessa varor i vår butik. Låt oss ta en titt på några av de bästa Attack On Titan produkterna!

10. Grishas Källarnyckel Nyckelring

Anime Nyckelring Aot

Denna nyckel, även om den verkar oumbärlig och vanlig, vände hela historien. Denna nyckel ledde till många upptäckter, och de en gång fruktade titanerna sågs arbeta till hands med människorna.

Denna nyckelring är gjord av zinklegering. Den är nästan 7 cm lång. Metallsammansättningen gör denna nyckelring till ett hållbart och långvarigt föremål.

9. Levi Ackerman Figurin

Attack On Titan Actionfigur

Ett sant fan av Attack on Titan skulle aldrig vilja missa chansen att äga en Levi Ackerman-figurin. Varför? Världen har aldrig sett en så mäktig svärdsman förut.

Denna actionfigur har allt som ett Attack on Titan-fan letar efter. Levi Ackerman, klädd i sin Survey Corps uniform, med sin flashiga mobilitetsutrustning och robusta svärd, som i sin tur skildrar ett perfekt stridsscenario. Med 15 cm i höjd kan denna figur placeras på vilken iögonfallande plats som helst i huset.

8. Attack On Titan T-Shirt

Anime T-Shirt Attack On Titan

Även om en t-shirt kanske inte verkar vara en imponerande merchartikel, är den här absolut värd priset. Den här t-shirten visar upp en minimalistisk konst av Eren Yeager som den vitruvianske mannen i dämpad färgpalett. Perfekt för att visa upp din kärlek till Attack On Titan samtidigt som du inte är för öppen om det. Se bara till att du köper den tillsammans med ett annat föremål på den här listan. Den här t-shirten är perfekt att para ihop med dina personliga val av de bästa Attack On Titan-varorna.

7. Annie Leonhart Hoodie 

Attack On Titan Tröja

Attack On Titan-varor är även perfekt för kvinnliga fans! Det skulle vara omöjligt att hitta ett tjejfan som inte är inspirerad av Annie Leonhart. Denna Annie Leonhart Hoodie är ett måste för varje kvinnliga entusiast av Attack On Titan.

Denna huvtröja i polyester är varm och komfortabel vilket gör den perfekt för vintern. Det högkvalitativa trycket bleknar inte vid tvätt. Med en stor ficka framtill är den här hoodien både mysig och nödvändig att bära. Huvtröjan finns i storlekar från XXS-5XL.

6. Eren Yeager Gosedjur

Anime Gosedjur Eren Yeager

Eren är den mest intressanta karaktären i serien! Det råder ingen tvekan om det! Han växte inte bara under hela seriens gång, utan han visar också egenskaper som du aldrig trodde att du skulle få se hos en Shōnen-huvudperson. Och detta Eren Yeager gosedjur fångar verkligen allt.

Se bara på de där bestämda ögonen. Önskar du inte att få kunna krama ett så bedårande gosedjur som detta? 

5. Mikasa Ackerman Figurin

Figurin Attack On Titan

Ungefär som den tidigare Levi-figuren, har denna Mikasa-figur otroliga skulpterade detaljer. Här syns Mikasa i sin Survey Corps-uniform, och här är hon framställd i full action med svängande svärd och mobilitetsutrustning! Figuren är perfekt att ställa på en hylla eller på ett skrivbord, och är en perfekt present till fans av Attack On Titan och framförallt, Mikasa Ackerman!

4. Attack On Titan Filt Hoodie

Filt Hoodie Attack On Titan

Denna Attack On Titan Filt Hoodie med Survey Corps logga är perfekt för cosplay-utövare. Tillverkad av polyester och med den ikoniska logotypen är den här kappan en viktig del av nästan alla kostymer baserade på denna anime. Bärare kan ta upp huvan eller hålla den nere, och kappan finns i flera olika storlekar att välja mellan, vilket gör att den passar till alla! Kombinera det med priset, och du har ännu en utmanare för den bästa Attack On Titan-varan!

3. Attack On Titan Funko Pop Levi

Pop Figur Levi Ackerman

Vem är mänsklighetens starkaste soldat? Levi! Levi! Levi Levi! Det är rätt! Och även om han inte är huvudkaraktären i serien, är Levi (för oss, såväl som för många andra fans) den "hemliga huvudkaraktären" i serien.

Han har sina fantastiska och lysande ögonblick i Attack On Titan, och har till och med OVAs eller sidohistorier dedikerade till honom! Ett exempel på detta är den 400 sidor långa inbundna sidoberättelsen som heter "No Regrets". Om du har denna Levi pop figur, kommer du alltid att bli påmind om de heroiska handlingar som Levi gjorde under hela seriens gång! 

2. Levi Ackerman Kuddfodral

Prydnadskudde Levi Ackerman

Vi vet att denna lista kan få oss att se ut som Levi-fanatiker, men du måste förstå hur vacker detta Levi Ackerman kuddfodral är! Om du vill ta en paus från att streama Attack On Titan, vila då huvudet mot honom!

Levi kan se seriös ut här, men sättet han framställs här framför Survey Corps logga är så coolt! Han är redo att attackera alla förföljare eller soldater som törs gå emot honom.

Vad väntar du på? Skaffa ditt Levi Ackerman kuddfodral nu! 

1. Attack On Titan Plånbok

Plånbok Herr Attack On Titan

Den här plånboken är designad med Attack On Titan-logotypen, samt ett tryck av "Wings of Freedom"-emblemet!

En perfekt plånbok att bära när du vill bära motiv från din favoritserie samtidigt som du besitter en nödvändig accessoar av högsta kvalité!

Varje gång du tar ut dina pengar ur den här plånboken kommer du alltid att bli påmind om den fantastiska animeserien Attack On Titan! 

 

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: