Hur Många Avsnitt Är Aot

Så Många Avsnitt Har Attack On Titan

Attack On Titan har cementerat sig själv som en av dem mest populära animeserierna genom tiderna och är fortfarande aktiv.

Det som får den här serien att sticka ut är dess komplexa berättelse tillsammans med några av de bästa actionscenerna i anime. Sedan lanseringen har det funnits flera studior som arbetat med serien men de har båda bibehållit en högkvalitativ produkt som ger sin egen unika snurr på vägen.

Serien, som lanserades 2013, har tagit sin tid med att publicera nytt innehåll och utveckla den spännande berättelsen under sina fyra säsonger.

Med mangan som avslutades tidigare i år vet vi nu exakt hur berättelsen utvecklas, men animen är för närvarande på en liten paus innan den börjar sin sista del under 2023.

Om du är en ny tittare som letar efter en anime att se eller är ett återvändande fan som är nyfiken på hur många avsnitt du behöver gå igenom för att sammanfatta all action, kommer denna artikel att finnas till din hjälp.

Aot Avsnitt Antal

1. Hur Många Avsnitt är Attack On Titan

Just nu finns det 87 avsnitt av Attack On Titan som har sänts sedan starten 2013. För närvarande har programmet ett uppehåll mitt under sin sista säsong. Även om det inte finns någon bekräftelse på hur många avsnitt det är kvar av serien, finns det fortfarande mycket mer material att förvänta sig av Aot.

Säsong 1 av Attack On Titan omfattade 25 avsnitt med en engelsk dubbning som kom släpande efter 2014. Säsong 2 var avsevärt mycket kortare än den ursprungliga säsongen. Denna säsong, som pågick i 12 avsnitt, var non-stop action och fokuserade mindre på story-building än säsong 1.

För sin tredje säsong delades Attack On Titan upp i två delar. Först var det en del på 12 avsnitt för att starta säsongen 2018. Detta följdes upp av en del 2 på 10 avsnitt 2019 för att avsluta säsongen.

Säsong fyra sände sina första 16 avsnitt under slutet av 2020 och början av 2021. Under denna tid fick fans veta att detta skulle vara den sista säsongen, men inte förrän släppet av avsnitt 16 avslöjades det att säsong fyra skulle delas upp i två delar. Ungefär som säsong tre kan fans förvänta sig minst ytterligare 10 avsnitt för att avsluta säsongen samt avsluta denna episka berättelse.

Om du vill ta reda på hur den här berättelsen slutar kan du se över mangan som avslutades med kapitel 139 tidigare i år.

Attack On Titan kan för närvarande ses på Hulu och Crunchyroll.

Levi Ackerman T-Shirt

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: