Colossal Titan Fakta

Så Hög Är Colossal Titan

Hur stora är de kolossala titanerna? I den här artikeln kommer vi att ta reda på svaret. Vi kommer också att dela med de relaterade frågor gällande den monstruösa titan.

1. Så Hög Är Colossal Titan

Som namnet antyder är den kolossala titanen ökänd för sin otroliga storlek, den står på massiva 60 meter, vilket är tillräckligt högt för att kika över murarnas topp. Dess kroppsmassa ger den överväldigande fysisk styrka, men för att kompensera detta gör dess enorma storlek dess rörelser mycket långsamma.

Colossal Titan är lätt den största av sina släktingar. Med sina 60 meter är den över tre gånger större än den näst högsta jätten (och fyra gånger större än den tredje).

Colossal Titan Storlek

2. Är Colossal Titan Den Största Titanen?

Colossal Titan är den största och starkaste typen av titaner, och då räknar vi inte med Rods onormala 120 meters form. Colossal Titan är 60 meter hög. Den anses vara den mest kraftfulla titanformen, även om Zeke Yeager är den starkaste krigaren och Marleys huvudvapen mot dess fiender.

Figurin Colossal Titan

3. Är Colossal Titans Större Än Wall Titans?

Trots deras likheter är Wall Titans och Colossal Titans åtskilda av tre särskiljande egenskaper. För det första är Wall Titans något kortare. Colossal Titans måste vara cirka 60 m höga för att skymta över Wall Maria, medan Wall Titans bara är lika höga som själva väggarna, som stod på 50 m.

The Colossal Titan är ett mäktigt monster. Hans utseende är som en människa med flå av Hellraiser, och han avger en enorm mängd ånga. Trots monstrets popularitet har den bara dykt upp sparsamt i franchisen. Hans sanna identitet förblir ett mysterium för en stor del av serien, tills det slutligen avslöjas att det är Bertolt Hoover, en medlem av Boy Scout Regiment och tidigare vän till huvudpersonen, Eren Yeager. Armin, en annan medlem av scoutregementet, skulle senare ärva kraften från den kolossala titanen.

Det allra första avsnittet av Attack on Titan använder Colossal Titans storlek till en kylig effekt, eftersom den tornar upp sig över Wall Maria innan den bryter igenom den. Bertolt är också bästa vän med Reiner Braun, som senare visade sig vara Battleship Titan, ett annat ikoniskt monster från serien. The Colossal Titan tenderar att synas på de flesta konstverk som marknadsför franchisen, och är en viktig del av den japanska 4D-attraktionen Attack On Titan: The Real.

Colossal Titan Fakta

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: