Attack On Titan Fakta

Fakta Om Mikasa Ackerman

Mikasa är en av Attack on Titans mest populära karaktärer. Dessa galna fakta kommer att få dig att förstå varför hon är så populär.

Den komplexa och tysta, Mikasa Ackerman, är en ganska intressant karaktär.

Attack on Titan är en serie fylld till brädden med många hemligheter. Därför tilltalar serien den breda skaran. Det finns alltid något där för att hålla tittarna investerade i serien. Många karaktärer i serien omfattar många unika detaljer. Mikasa Ackerman är en av de karaktärerna.

Den godhjärtade och hängivna hjältinnan besitter fakta om sin karaktär som många fans kanske inte ens är medvetna om. Faktum är att många av dessa fakta har antytts tvetydigt i animen, vilket är anledningen till att den här serien är genialisk. Här är top 10 fakta om Mikasa som du inte visste om. Eftersom säsong 3 ännu inte har släppts kommer den här listartikeln endast att täcka händelser till slutet av säsong 3.

Bäddset Attack On Titan

10. En Av De Tyngsta Kvinnliga Karaktärerna

Mikasa Ackerman Fakta

Detta kan vara alarmerande för de flesta, men Mikasa väger cirka 68 kg. Hon är bara 170 cm, vilket betyder att hon måste vara helt gjord av muskler. Hon är den tyngsta kända kvinnan i serien, och väger till och med mer än de flesta av männen i scouterna. De enda två män hon inte väger mer än är Bertolt och Reiner, och de är båda över 180 cm långa.

9. Ättling Till Ackerman-Klanen

Mikasa Ackerman Fakta

Under avsnittet "Sin" frågar Levi om Mikasa och Kenny är släkt, efter att ha insett att de båda delar samma efternamn. Att Mikasa och Kenny har samma efternamn är ingen slump. Mikasa, Levi och Kenny är ättlingar till klanen Ackerman. Senare under säsongen får Levi reda på att han också är en Ackerman. På grund av deras klans ökade styrka, var de speciella vakter för kungafamiljen.

Faktum är att under den tredje säsongen av Attack O Titan frågar Kenny sin bortgångne farfar varför familjen Ackerman är så hatad, efter att ha avslöjat hur de brukade vara personliga vakter för kungafamiljen. Hans farfar beklagar och förklarar att det beror på att deras folk inte har samma blodlinje som de andra innanför murarna. Därför kan deras minnen inte manipuleras av Founding Titans kraft. Detta resulterade i att kungen avrättade dem, tillsammans med denna asiatiska klan, av rädsla för att de skulle avslöja hemligheter utanför murarna.

8. Hon Imiterar Levi

Mikasa Ackerman Fakta

Mikasa försöker alltid stärka sina färdigheter. Under sin stridsträning i de tidigare arcsen av serien märker hon och Eren att Annie implementerar stridstekniker som de inte har sett. De vill som ett resultat, lära sig av henne.

Efter att ha sett Levi använda sin karaktäristiska spinningattack på en titan, försöker Mikasa använda den på den kvinnliga titanen (Annie), efter att hon tagit Eren. Fansen kanske inte har märkt detta vid första anblicken, med tanke på situationen. Mikasa använder tekniken uppriktigt. Dessutom kanske hon inte är medveten om att hon använder det. Det är fortfarande imponerande att hon kunde genomföra detta drag.

7. Hennes Arv

Mikasa Aot Fakta

Det tas inte ofta upp i animen, men Mikasa är halvasiatisk, på sin mammas sida. Hennes mamma är en del av den asiatiska klanen som Kennys farfar hänvisade till i föregående inlägg. Hon är den enda kända överlevande från sin klan, eftersom hon såg att hennes mamma mördades av dessa människohandlare, tidigare i serien. Dessutom omfattar hennes mors härkomst starka stridsförmågor, vilket betyder att Mikasa kommer från två mäktiga klaner.

6. Hon Kan Inte Förvandla Sig Själv Till En Titan

Mikasa Ackerman Fakta

Eftersom hon inte är en ättling till Erens folkras, kan Mikasa inte förvandlas till en titan. Animen förklarar inte detta i detalj, istället anspelar den på det. Mikasa är en del av den tidigare nämnda Ackerman och asiatiska klanen, därför kan hon inte förvandlas till en Titan. Återigen, så kan detta vara lätt att missa, eftersom karaktärerna aldrig tar upp det.

5. Hennes Examen

Attack On Titan Fakta

Mikasa tar examen som nummer 1 i sin klass, under 104:e träningskåren. Med tanke på hur kraftfull hon är är detta inte en överraskning, men det är fortfarande något som är värt att nämna. De är många duktiga scouter från den klassen, tre av dem är Annie, Reiner och Bertolt, som alla är erfarna soldater.

Anime Figur Mikasa

4. Pris På Sitt Huvud

Mikasa Fakta Aot

Eren är inte den enda karaktären i Aot som är eftertraktad, det är Mikasa också. Eftersom hon är den sista kända levande personen från den asiatiska klanen, innebär det att hon även har ett högt pris på den svarta marknaden.

Detta framgår av den första säsongen av serien, under Mikasas bakgrundshistoria. En av människohandlarens konstaterar att på grund av sin sällsynthet så går hon för ett högt pris, på den svarta marknaden. Mer än troligt kan många fortfarande söka efter henne, i berättelsens nuvarande tid.

3. Ursprunget Till Hennes Namn

Mikasa Ackerman Fakta

Mikasas namn kommer från ett krigsskepp från den japanska marinen. Namnet översätts också till "tre bambuhattar". Serieskaparen, Hajime Isayama, säger att han valde namnet Mikasa av att tro att en serie med en kvinnlig karaktär uppkallad efter ett krigsskepp, tenderar att bli framgångsrik. Han hade rätt, med tanke på att den här serien har blivit en av de mest sålda mangan världen över.

2. Hennes Titan-krafter

Mikasa Ackerman Fakta

Under Uprising Arc frågar Levi Mikasa om hon någonsin har upplevt en tid i sitt liv där hon kände sig starkare än vanligt, efter att ha undrat om hon var släkt med Kenny. Hon beklagar att hon kände denna maktökning i avsnitt 6 när människohandlarna försökte kidnappa henne. Levi svarar sedan att han och Kenny också har haft samma upplevelse. Levi beskriver denna kraft som att veta vad som behöver göras.

1. Svår Att Rita

Rita Mikasa Ackerman

Fans älskar Mikasa Ackermans unika design, men de kanske inte är medvetna om tiden som läggs ner vid skapandet av hennes karaktärsdesign. Tidigare har Isayama sagt att Mikasa är den svåraste karaktären att rita. Med tanke på att hon innehåller flera unika egenskaper från karaktärerna i serien, är detta förståeligt.

Attack On Titan Tavla

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: