Eren Yeager Aot

Fakta Om Erens Attack Titan

Erens Attack Titan har hjälpt honom att uppnå otroliga saker genom Attack On Titans berättelse. Här går vi igenom allt vi vet om Erens Attack Titan.

Attack On Titan har extraordinära titaner, såsom Reiners Armored Titan. Det råder ingen tvekan om att denna Titan är kraftfull, med härdade plattor som täcker kroppen som en rustning. Det är nästan omöjligt att stoppa denna Titan. Sedan finns det den kraftfulla Beast Titan som kan förvandla och kontrollera andra titaner med ett skrik. Dessa titaner har en särskild förmåga som särskiljer dem från de andra titanerna, förutom Attack Titan.

Eftersom han är den mest aktuella innehavaren av Attack Titan, lär Eren sig inte bara om sin egen styrka utan även om de som hade denna kraft före honom. Det kan dock vara svårt för honom att förbli optimistisk när varannan titan-skiftare som Eren slåss mot har tillgång till enorma krafter och förmågor som han bara kunde drömma om. Hur sticker Attack Titan ut jämfört med de andra åtta titan-skiftarna? Det gör den inte, inte förrän Eren får makten, och det beror på att Eren använder förmågan Attack Titan på ett sätt som skiljer sig mot hans föregångare.

Anime Figur Eren

1. Eren Kruger

För närvarande är vi medvetna om två andra innehavare av Attack Titan, Eren Kruger och Grisha Yeager. Det är okänt hur ofta dessa två använde Attack Titan-kraften, men från Grishas minnen vet fansen om att Eren Kruger använde den en gång innan han överförde förmågan till Grisha. Genom att förvandlas till Attack Titan kunde Kruger förstöra båten från Marley. Det antas att alla dödades och fångade kvarvarande Marleyska soldater på ön. Minnet antyder att Eren Kruger var medveten om Attack Titans styrka, men det är okänt hur ofta han använde den.

Attack Titan Fakta

Grisha Yeager, å andra sidan, har använt Attack Titan-förmågan minst två gånger. En gång när han var på väg mot väggarna, då detta var den bästa formen för Grisha att ta med tanke på mängden av Pure Titans i området. Andra gången Grisha använde Attack Titan-kraften var att sluka Frieda Reiss för den grundande titanen.

Fans får bara se Grishas Attack Titan när Eren minns att Grisha attackerade familjen Reiss, men med tanke på att Grisha var tvungen att ta sig hela vägen till väggen från söder, kan det antas att han var lika mäktig som Kruger. Ett par gånger under seriens lopp, nämns det att Cart Titan kan stanna i Titan-form längre än någon annan Titan. Kanske Grisha, som springer i full fart, kunde bemästra tekniken att hålla sin Titan-form längre än någon tidigare användare. Även med denna hypotesi åtanke, har ingen av dessa män använt Attack Titan-förmågan som Eren Yeager har gjort.

2. Attack Titans Förmågor

Något som är allmänt känt om Attack Titan är att dess primära uppdrag är att kämpa för frihet oavsett kostnad. Detta låter kusligt likt Erens dröm som barn. Att fly murarnas gränser för att få friheten till att utforska världen. Det verkar nästan som att Attack Titan var avsedd för Eren Yeager. Från tidigare användningar av Attack Titan, tenderar Eren att gå in i ett tillstånd av attack när han bekämpar en fiende. Detta syns när han först förvandlas till Attack Titan när han slåss mot Annie och första gången han slåss mot Reiner och Berthold. Det här attackläget skickar Eren till ett tillstånd av raseri som inte går att stoppa, som t ex när han slåss mot Annie.

Attack On Titan Fakta

Under grundutbildningen kunde Annie slå Eren ur balans, och under deras kamp i skogen kunde Annie få ut det bästa av Eren, men något förändrades under kampen i Stohess-distriktet. Efter att ha skakat av sig verkligheten om att en av hans kamrater hade förrått honom, gick Eren till attack. Något som skrämde Annie såpass mycket att hon försökte fly. Om det inte vore för härdningen skulle Eren ha slukat Annie, men varför?

Förutom det faktum att Erens personlighet perfekt matchar Attack Titans uppdrag, kan han ha avslöjat Attack Titans verkliga kraft. För att gå tillbaka till när Eren Kruger förberedde Grisha för Attack Titan, nämner han Mikasa och Armens namn. Hur kunde Eren Kruger veta namnen på Mikasa och Armen innan de ens var födda? Efter att ha frågat vilka dessa människor är, förklarar Kruger att de inte är hans minnen. Kanske är Attack Titans kraft att se framtida användares minnen; detta skulle förklara varför Kruger kände till Mikasa och Armens namn. Om så är fallet, så är skälet till att Eren Yeager kan ta sig in i detta frenetiska tillstånd och stå sig mot de andra titan-skiftarna, att Attack Titan designades specifikt för honom.

Det är inte omöjligt att tro att Erens övertygelse spred sig genom tiden och gav han tillgång till minnena av alla tidigare Attack Titan-innehavare. Vilket betyder att Attack Titans mål inte är att attackera andra titaner utan syftar istället på Erens dröm om att bli fri från väggarna. Även om den sista delen av säsong fyra ännu inte avslöjats, kan det antas att det kommer skildra Erens förmåga att kontrollera Attack Titan. Han måste också kunna använda sin Founding Titan, men Grisha stal den kraften, så det har inget att göra med Erens Attack Titan, eller?

Eren Yeager Poster

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: