Eren Yeager Strider I Aot

Erens Bästa Fighter I Attack On Titan

Eren har varit involverad i en hel del strider under Attack on Titan. Dessa exempel är dock några av karaktärens bästa.

Oavsett om det är "slåss, slåss, slåss" eller "tatakae, tatakae, tatakae", verkar det som att Eren Jaeger/Yeager är för fixerad vid den idén för att bry sig om något annat. Hans senaste handlingar i Attack on Titan har målat upp honom mer som en skurk än den motvilliga hjälten som alla kände till under de tidigare säsongerna. Trots det faktum att han är inställd på att mörda världen, gav han fortfarande fansen några häpnadsväckande slagsmål.

Faktum är att de flesta av de häpnadsväckande slagsmålen i Attack On Titan vanligtvis involverar antingen Eren eller Attack Titan. För det ändamålet fungerar han som det perfekta fartyget för nämnda Shifter Titan eftersom Eren Yeager har visat sig vara mer våldsam och driven än denna förfäder, Eren Kruger. Det är allt för det bästa, hur som helst, eftersom utan Erens fixering vid frihet, rättvisa och aggression, skulle tittarna aldrig ha sett dessa åtta actionfyllda ögonblick.

Attack On Titan Tröja Eren Yeager

1. Jean-Boy Joust

Eren Yeager Strider

 • Medverkade i: Säsong 3, avsnitt 49.
 • Inblandade karaktärer: Eren, Levi & Jean.

Förutom Eldian Titan Shifters har Eren alltid haft en långvarig rivalitet med en av sina kamrater, Jean Kirstein. Det har något att göra med att Jean avgudar Mikasa, förutom att den senare är för besatt av Eren för att bry sig om honom. Den uppbyggda förbittringen mellan de två pojkarna är nästan påtaglig och den här typen av hets blossades upp före slaget vid Shiganshina.

Båda ska ha blivit för berusade och börjat slåss på utsändningsfesten för Survey Corps-medlemmarna som skulle gå med i striden. Det var inte precis ett riktig slagsmål, men det var uppfriskande att se Eren i en vänskaplig kamp för en förändring efter allt det skrik och mordiska uppsåt. Till slut blev det oavgjort och Levi Ackerman gick ut som vinnare efter att ha slagit in lite vett i sina fulla underhuggare.

2. Armin

Eren Yeager Fights

 • Medverkade i: Säsong 4, avsnitt 73.
 • Inblandade karaktärer: Armin, Eren, Mikasa.

Armin var aldrig en fighter trots att han hade det högsta antalet dödade av alla Survey Corps-medlemmar, men han har bevisat att han fortfarande kan visa upp vad han lärde sig i stridsträning. Den här var en ganska sorglig kamp eftersom den involverade en frustrerad Armin som bara försvarade Mikasa efter att Eren verbalt misshandlat sin fostersyster.

Intressant nog hade Erens bråk med Armin, 2D-animationer, som onekligen är smidigare jämfört med 3D-titan-striderna i säsong 4. De ansträngde sig verkligen för att försköna Eren som äter Armin levande — bildligt talat i hand-till-hand-strider. Trots att det var en ensidig kamp var detta ett ikoniskt Eren-ögonblick eftersom det i fansens ögon var det som förseglade Erens roll som skurk.

3. Founding Titan 

Eren Yeagers Strider

 • Medverkade i: Säsong 2, avsnitt 37.
 • Inblandade karaktärer: Vanliga titaner, Eren, Mikasa, Armored Titan, Bertholdt.

Det är alltid ett avgörande ögonblick när Eren får reda på att han har någon form av dold kraft, precis som under första gången han släppte loss Attack Titan. Han skulle senare göra något liknande igen i säsong 2 när han träffade sin halvbrors mamma, Dina, som var en titan då. Eren lyckades aktivera Founding Titan, som hans far gav tillsammans med Attack Titan.

Således kunde han kontrollera alla vanliga titaner runt omkring och föra dem alla på Pansar Titan. Det räcker med att säga att det var Eren igen som vände en förlorad kamp till en tät seger. Även om det inte precis var en actionspäckad strid från Erens sida, var det en av de mest speciella bedrifterna han kunde utföra att få befalla titaner, plus, den grundande titanens avslöjande var fenomenal.

4. Broderligt Svek 

Eren Yeager Fights

 • Medverkade i: Säsong 4, avsnitt 78/79.
 • Inblandade karaktärer: Eren, Zeke.

Det här är mer av en mental kamp mellan Eren och Zeke men dess förspel var ganska storslaget eftersom det involverade Marleys Eldian Warrior Unit mot Paradis och Yeagerists. Det är sällsynt att Eren använder några kyliga strategier och taktiker, men han lyckades åstadkomma något som bara Erwin eller Armin kan genom att lura sin halvbror Zeke att ta honom till stigarna.

Där tävlade de två om Ymirs makt att kontrollera den grundande titanen. Zeke verkade få övertaget genom att avslöja att han hela tiden visste att Erens plan för världen var annorlunda och involverade folkmord, men det senare gick framåt tack vare hans framtidsblick via Attack Titan. Beroende på perspektiv var det mer eller mindre fusk från Erens sida men Zeke fick åtminstone visa upp sitt strategiska geni en sista gång.

Anime Tavla Eren Yeager

5. Bertholdt

Erens Främsta Strider

 • Medverkade i: Säsong 3, avsnitt 54.
 • Inblandade karaktärer: Eren, Colossal Titan.

Som väntat bådar Eren inte precis gott i sin mänskliga form under de tre första säsongerna av serien. Det var först under den sista säsongen som han blev kompetent som sig själv. Innan dess förlitade han sig bara på Attack Titan för att ta sig igenom tuffa och svåra situationer. Faktum är att han som människa i Survey Corps, bara har dödat ett handfull titaner.

Det fanns dock ett ögonblick då Eren använde lite taktisk briljans för att besegra Bertholdt och hans Colossal Titan. Efter en långvarig uthållighetsstrid mot den kolossala titanen, förlorade Eren som Attack Titan, medan hans mänskliga form smög upp bakom Bertholdt för att leverera nådastöten.

6. Krig Med Willy

Attack On Titan Eren Fakta

 • Medverkade i: Säsong 4, avsnitt 64-67
 • Inblandade karaktärer: Alla Titan Shifters utom Annie, Survey Corps.

Eren är förvisso känd för sin impulsivitet och fiendskap, men även hans egna kamrater blev förvånade över vad han gjorde mot Marley. Han åkte dit som spion för att mjuka upp mål innan han släpade hela Paradis till krig. Som ett riktigt sätt att starta det totala kriget, åt Eren omedelbart upp Willy Tybur efter att ha förklarat krig mot Paradis.

Efter det gav Eren och hans Survey Corps-vänner Warrior Unit en smak av paradisets djävulskap. Som mest kämpade Eren mot War Hammer Titan då Jaw Titan och Cart Titan bara förödmjukades av Survey Corps och Ackermans. Reiner var också där med sin Armored Titan, men han är för upptagen med att behålla sin förlustsvit.

7. Annie Leonhart

Eren Yeagers Bästa Strider

 • Medverkade i: Säsong 1, avsnitt 24/25.
 • Inblandade karaktärer: Armored Titan, Female Titan.

Annie Leonhart kan ha varit underutnyttjad från och med säsong 2, men man kan inte förneka att hon var en av de starkaste karaktärerna när det kommer till kroppslighet och närvaro. Hon var den enda rivalen till en Ackerman när det gäller skicklighet. Så när hennes kvinnliga titan slogs mot Erens Attack Titan, var det en av de mest tillfredsställande vinsterna i serien.

För Eren var denna kampmöjlighet enbart vedergällning på grund av hur mycket veteranblod från Survey Corps som Annie har. Det var också ett test för att se hur väl han äntligen bemästrade Attack Titan efter såpass många försök. Eren vann på något sätt efter en spännande MMA-match med Stohess-distriktets hus som sin ring.

8. Reiner Braun

Eren Yeager Attack On Titan

 • Dök upp i: Säsong 2 och framåt.
 • Inblandade karaktärer: Armored Titan, Attack Titan.

Men det är inte Annie eller Bertholdt som ständigt kom tillbaka för fler fighter med Eren, utan Reiner. På grund av hur många gånger de slogs och hur mycket Eren avskyr Reiner, borde det vara officiellt att de är varandras nemesis vid det här laget. Lustigt nog har Reiner aldrig vunnit mot Eren. Även i deras första match skulle Eren ha vunnit om inte Bertholdt ingripit.

Deras efterföljande slagsmål resulterar ofta i att Eren släpper lös något nytt trick han lärt sig eller att han rakt av respekterar Reiner. Erens överlägsna stridsfärdigheter i kombination med en obeveklig typ av titan säkerställer alltid hans seger. Även när det gällde psykologisk krigföring vann luffaren Eren fortfarande mot Reiner. De enda motståndare Reiner kan besegra på ett tillförlitligt sätt är murar.

Anime Affisch Eren Yeager

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: