Attack On Titan Säsong 4

Allt Vi Vet Om: Attack On Titan Säsong 4, Del 3

Vi vet att Attack On Titan är tillbaka 2023 för sin sista säsong, och nu kanske vi har en bättre uppfattning om när vi kan förvänta oss ett tillkännagivande av dess releasedatum.

Med den populära animen som sakta men säkert går mot sitt slut, har vi letat noga för varje bit av information om den kommande säsongen. Det inkluderar till och med nyheter om ett kommande evenemang som firar Attack on Titans fjärde säsong. Kan ett stort avslöjande vara nära?

Läs vidare för de senaste spekulationerna om släppdatumet för Attack on Titan Final Season Part 3, hur många avsnitt som är kvar och hur Attack On Titan avsnitt 87 slutar och bygger upp programmets sista kapitel. 

Attack On Titan Nyckelring

1. När Kommer Attack On Titan Final Season Part 3 tillbaka?

Officiellt så är Attack on Titan Final Season Part 3 tillbaka 2023. Det avslöjades på programmets officiella Twitter-konto, ihop med en teaser-trailer för den tredje delen av säsong 4 (som du kan se nedan). Utöver det vet vi väldigt lite.

Ett definitivt releasefönster, särskilt med tanke på det fullspäckade schemat för animationsstudion MAPPA, betyder att den kvarstående säsongen sannolikt inte kommer att bli försenad. Räkna med att höra mer vid ett "Special Event" för serien den 13 november.

Aot Säsong 4

2. Förväntat Släppdatum För Attack On Titan Avsnitt 88

Sedan 2013 har nya säsonger av Attack On Titan debuterat som en del av animes traditionella vår-, höst- och vinterfönster.

Men vi har all anledning att tro att släppdatumet för Attack on Titan avsnitt 88 kan vara i slutet av vintern 2022/23, runt januari-februari 2023.

Varför? Animen har släppt Final Seasons två första delar i december 2020 respektive januari 2022. Mönstret är satt och, med undantag för eventuella produktionsförseningar, bör det finnas tillräckligt med tid för att leverera igen vid samma tidpunkt nästa år. Som vi snart kommer att upptäcka, bör del 3 också vara kortare än de två första delarna, vilket borde påskynda produktionen.

3. Är Attack On Titan Final Season Part 3 En Film?

Det fanns vissa spekulationer om att Attack on Titans sista säsong skulle anpassas till en film. Det beror troligen på den fortsatta framgången med "canon" anime-filmer på den stora skärmen, såsom Jujutsu Kaisen 0 och Demon Slayer Mugen Train.

Så är dock inte fallet här. Attack on Titan Final Season Part 3 kommer inte att vara en film, utan består av flera TV-avsnitt som kommer anpassa de sista kapitlen i mangan.

4. Hur Många Avsnitt Av Attack On Titan Är Kvar?

Även om vi inte vet med säkerhet, kommer del 3 sannolikt att vara ganska kort. Det beror på att serien snabbt tar slut på sitt källmaterial.

För sammanhanget anpassade den första delen av Attack On Titan Final Season/säsong fyra mangans 91:a kapitel till kapitel 116, med 16 avsnitt. Final Season Part 2 varade i 12 avsnitt och gick igenom kapitel 117-130.

Det finns bara nio mangakapitel kvar att anpassa, vilket innebär att Attack on Titan Final Season Part 3 kan pågå i cirka 10 avsnitt med det nuvarande förhållandet mellan mangakapitel och avsnitt. Det kan expanderas ut till cirka 12 eller 13, beroende på hur MAPPA hanterar de (sannolikt) actiontunga scenerna vid horisonten.

Attack On Titan Fakta

5. Attack On Titan Final Season Story: Vad Du Kan Förvänta Dig Av Del 3

Oroa dig inte, vi kommer inte att gå in på manga-spoilers här.

För det första är det tydligt att den långa konflikten mellan ön Paradis och Marley närmar sig sitt slut. Det stora frågetecknet kring del 3 är hur det kommer gå till.

Eren har startat Rumbling, ett världsavslutande drag som ser till att titanerna inkapslade i Paradis krig används som en enda stor armé. Eren planerar att döda alla utanför Paradis så hans vänner (i hans sinne) kan leva fria liv utan törsten för hämnd mot "djävlarna" i Paradis.

Vad som står i Erens väg är koalitionen av krafter mellan Paradis och Marley. De består av Erens "syster" Mikasa, hans tidigare vänner i Survey Corps och de återstående framstående styrkorna i Marley.

Det finns dock några wildcards att kämpa med innan vi kommer fram till den ultimata uppgörelsen. Den främsta bland dem är Floch. Den lojala löjtnanten till Eren som sågs senast bli skjuten av Gabi, men hans fall i havet verkade inte så dödligt. Räkna med att han kommer att spela en stor roll i programmets sista akt.

Anime Hoodie Aot

Även Zeke är förmodligen fortfarande kvar på schackbrädet. Han har för närvarande fastnat i koordinaten tack vare Erens agerande i del 2, men om det finns någon som kan ta sig ur en temporär jam, så är det Zeke.

Det finns också jaegerister, de som stödjer honom och som kan få sina lojaliteter krossade av Erens pågående härjning över hela världen. Huruvida de hjälper eller motsätter sig Eren kan avgöra hur konflikten egentligen slutar.

Sammantaget, förvänta dig att Eren hamnar i en sista uppgörelse med Mikasa om planetens öde. Frågan om hon kan fresta honom att ge upp sin krigsbana kan avgöra skillnaden för hela världen.

6. Trailer För Attack On Titan Final Season Part 3

Som väntat i ett tidigt skede, är Trailern för Attack on Titan Final Season Part 3 mer som en "teaser" och ger inte speciellt mycket mer från sig. Trailern är 15 sekunder lång och spränger sitt allt mer olycksbådande soundtrack när de som motsätter sig Eren (Mikasa, Armin, Jean, Hange, Gabi, Falco, Annie, Pieck, Connie, Levi och Reiner) ses i fotspåren av en av de kolossala titanerna.

Förutom att vara en ganska hårdhänt metafor för att följa (bokstavligen) i Erens fotspår när de jagar den förre Scout-medlemmen, är det också anmärkningsvärt att Levi ses här med ODM-utrustning. Trots tidigare svåra skador under sista säsongen verkar det som om han kan vara på bättringsvägen och redo att slåss i del 3.

Attack On Titan Poster

Lämna en kommentar

Observera att kommentarer måste godkännas innan de publiceras.

Denna webbplats är skyddad av reCAPTCHA och Googles integritetspolicy . Användarvillkor gäller.

Våra bästsäljare: